SteelSeries Rival 100 alınır mı?

Furkaney

Hectopat
Merhabalar 2. el bir Rival 100 almayacağım. Sizinde yorumlarınızı bekliyorum sizce alınır mı?
Şimdi oyun vs. oynamayacağımdan düz bir mouse alayım diyorum fakat basitte bir şey olmasın diyorum. 2. el Rival 100 buldum arkadaşla anlaştım fakat önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 3 yıldır Rival 100 kullanıyorum. Yakın zamanda sol tık tuşunun yarısı kırıldı. Kırılan parçayı yapıştırdım halen kullanmaya devam ediyorum. Ben Rival 100 modelinden oldukça memnun kaldım. Yani bu model sizin de işinizi görecekse tercih edebilirsiniz.

Rival 110 kullandım 100 tam olarak nasıldır bilmiyorum ama büyük bir fark yoktur sanırsam. Sensörü güzel, benim kullandığım 2-3 yıl aktif kullanıldığı için yan tuşlarına biraz sert basmak gerekiyordu, ışıkları fazla parlak değil. Eğer temiz kullanıldıysa alınabilir ama fiyatta göz önünde bulundurulmalı.

Fiyatı 100 tl de anlaştık , arkadaş 2 senedirden beri kullanıyormuş ama skatezleri bile daha yeni duruyor temiz ürün gayer , eğerki önerirseniz almayı düşünüyorum birazdan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı