Steelseries Rival 100 vs Steelseries Rival 300

NightFlashed

Kilopat
Mouse alicam ama hangi mouse alacağımdan kararsızım. Bu arada CS:GO için.
Sizce Steelseries Rival 100 mü ? yoksa Steelseries Rival 300 müzik ? Aralarındaki fark nedir ?
200TL sınır olmak şartıyla önerdiğiniz mouse var mı CS:GO için ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rival 300 çoğu noktasıyla Rival 100 modelinden üstün.
Mesela Rival 300, Rival 100'den daha büyük.
Rival 300 modelinin tuş kalitesi hem daha hassas hemde daha iyi bir performans sunuyor.
Rival 100 daha düşük bir sensöre sahip.
Renk değişim noktaları daha farklı Rival 300 modelinde.

Yani kısacası bütçen varsa Rival 300 al. Yoksa Rival 100 yerine G102 öneririm ben.

Elma ile armut kıyaslamak gibi. Her şeyden önce Rival 300 ergonomik tasarımda, palm gripe uygun ve oldukça uzun bir mouse. Rival 100 ise simetrik tasarımda, daha ziyade claw gripe uygun ve küçük bir mouse. Ayrıca sensör noktasında da Rival 100'ün çok başarılı olduğunu söyleyemem. Bir hayli yüksek lift off distance'a sahip ve malesef azaltılamıyor. Rival 100 yerine bütçeniz varsa Zowie FK2 başta olmak üzere Logitech G102 ve G303 modellerini önerebilirim.

Eğer claw grip tutuyorsan G303 tercih edebilirsin, ben kullanıyorum, memnunum. İnternette bolca incelemesi ve diğer modellerlede kıyaslamalar mevcut.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı