Steelseries Rival 105 Vs Rival 110

Crew06

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese. Steelseries mouse ve mousepad almak istiyorum. Rival 105 ve 110 arasında kaldım.

Rival 105 + Mousepad: Steelseries Rival 105 RGB Aydınlatma Gaming Oyuncu Mouse + Fiyatı

Rival 110 + Mousepad + Bardak Altlığı: Steelseries Rival 110 Mouse + Qck Mousepad + Bardak Altlığı Fiyatı

İlk paket 230 TL, ikincisi ise 270 TL. Sizce 40 TL daha ekleyip ikinci paketi mi almak daha mantıklı yoksa 230 TL olan ilk paketi almak mı? Rival 105 ve Rival 110 kullananlar aralarında ne gibi farklar var? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.

Ben Rival 110 kullanıyorum ve çok memnunum.
N11 üzerinde Rival 110 195 TL.
Evet mousepad hediyesi yok, zaten o küçük mouse pad de bence kullanışsız.
Ben 70x30 büyük mouse pad kullanıyorum, ona da buradan ulaşabilirsin.

bendede o mousepad var bende rival 105 alıcam fps oyunları oynuyorum csgo filan mouse nasıl gidiyor mousepadde benim şuanki mouse lazer optikli a4 tech x7 düzgün çalışmıyor o yüzden rival 105 alıcam

Bende de o mousepad var bende Rival 105 alacağım FPS oyunları oynuyorum CS:GO falan mouse nasıl gidiyor mousepadde benim şu anki mouse lazer optikli A4 tech X7 düzgün çalışmıyor o yüzden Rival 105 alacağım

Mouse'u aldınız mı? Aldıysanız hissiyatı nasıl? Ben de alacağım çünkü aynı Mouse'tan ama 105 ile 110 arasında kararsız kaldım. Sizce değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…