Sidar Görkem Cansız Hectopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 123 Yer Kudüs, İSRAİL 18 Aralık 2019 #1 Hangisini almalıyım?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 18 Aralık 2019 #2 Rival 300S. Artı 0 Eksi
KS KS Sidar Görkem Cansız Hectopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 123 Yer Kudüs, İSRAİL 18 Aralık 2019 #3 SideWinder dedi: Rival 300S. Genişletmek için tıkla... o fare sağ tarafa yamuk, daha önceden hiç öyle bir tip fare kullanmadım. Şuan elimde G502 var ondan buna geçersem rahatsızlık çekermiyim? Elim orta büyüklükte Artı 0 Eksi
SideWinder dedi: Rival 300S. Genişletmek için tıkla... o fare sağ tarafa yamuk, daha önceden hiç öyle bir tip fare kullanmadım. Şuan elimde G502 var ondan buna geçersem rahatsızlık çekermiyim? Elim orta büyüklükte
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 18 Aralık 2019 #4 Ele oturma yapısı benzer gibi, ama genelde Logitech kullanıcıları Steelseries, Steelseries kullanıcıları da Logitech farelere alışamıyor. G502 iyi fare ayrıca, neden değiştiriyorsun? Artı 0 Eksi
Ele oturma yapısı benzer gibi, ama genelde Logitech kullanıcıları Steelseries, Steelseries kullanıcıları da Logitech farelere alışamıyor. G502 iyi fare ayrıca, neden değiştiriyorsun?
KS KS Sidar Görkem Cansız Hectopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 123 Yer Kudüs, İSRAİL 18 Aralık 2019 #5 SideWinder dedi: Ele oturma yapısı benzer gibi, ama genelde Logitech kullanıcıları Steelseries, Steelseries kullanıcıları da Logitech farelere alışamıyor. G502 iyi fare ayrıca, neden değiştiriyorsun? Genişletmek için tıkla... 2 Yıldır kullanıyorum ve nedenini bilmediğim bir şekilde sol tıkı basmamaya başladı. Yani 2 kere tıklıyorum 1 kere sayılıyor nedenini anlamadım. Artı 0 Eksi
SideWinder dedi: Ele oturma yapısı benzer gibi, ama genelde Logitech kullanıcıları Steelseries, Steelseries kullanıcıları da Logitech farelere alışamıyor. G502 iyi fare ayrıca, neden değiştiriyorsun? Genişletmek için tıkla... 2 Yıldır kullanıyorum ve nedenini bilmediğim bir şekilde sol tıkı basmamaya başladı. Yani 2 kere tıklıyorum 1 kere sayılıyor nedenini anlamadım.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 18 Aralık 2019 #6 Aldığınız yer ya da Logitech ile iletişime geçin. Bu farelerin hiçbiri G502'ye yaklaşamaz. Artı 0 Eksi
KS KS Sidar Görkem Cansız Hectopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 123 Yer Kudüs, İSRAİL 18 Aralık 2019 #7 SideWinder dedi: Aldığınız yer ya da Logitech ile iletişime geçin. Bu farelerin hiçbiri G502'ye yaklaşamaz. Genişletmek için tıkla... 2 Yıldır kullandığım için bozulmasını normal buldum, ama eğer öyle diyorsanız desteğe geçeceğim. Teşekkür ederim Artı 0 Eksi
SideWinder dedi: Aldığınız yer ya da Logitech ile iletişime geçin. Bu farelerin hiçbiri G502'ye yaklaşamaz. Genişletmek için tıkla... 2 Yıldır kullandığım için bozulmasını normal buldum, ama eğer öyle diyorsanız desteğe geçeceğim. Teşekkür ederim