Steelseries Rival 110 alınır mı?

Alabildin mi kalmış mı ? Ben sabah 9. 05de oradaydım bitmiş. İkinci markete gittiğimde ise bir adet kalmış onu da yapıştırdım direk

Bir sürü kadınlar vardı. Alacak yoktu şükür 9'da direk koştum kasaya kaptım.

Sağ ve sol tık hissi sizde de farklı mı? sağdaki daha sessiz ve çok kolay basılıyor sanki içine göçmüş gibi?

Sağ ve sol tık hissi sizde de farklı mı? sağdaki daha sessiz ve çok kolay basılıyor sanki içine göçmüş gibi?
Sağ ve sol tıkta hafif bir fark var bende de, orta tekerleği döndürürken çok ses yapıyor ve 1 saatlik kullanımda eli terletiyor mouse ama sensör farkı gerçekten hissettiriyor güzel mouse.

Sağ ve sol tıkta hafif bir fark var bende de, orta tekerleği döndürürken çok ses yapıyor ve 1 saatlik kullanımda eli terletiyor mouse ama sensör farkı gerçekten hissettiriyor güzel mouse.
Aynen benim de biraz elim terliyor. O fark çok az gibi bende.

mouse cidden kaliteli bir mouse elimi biraz terletiyor ama dediğiniz gibi sağ sol tıkta sorun yok ikiside aynı ve orta tekerlek iste gayet sessiz

aynen öyle sensörü kendi kalitesini kullanır kullanmaz belli ediyor zaten

Bugün aldım rival110'u sol tuş basmıyor gibi bişey acaba bozukmu yoksa bilerekmi böyle sağdaki tuş rahat ama soldaki basmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…