K Kerem9 Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #1 Öncelikle merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi SteelSeries Rival 110 kullanıyorum ve çok memnunum fakat son zamanlarda normal kullanırken bir anda yavaşlayıp hemen düzeliyor. Bunun sebebi ne olabilir?
Öncelikle merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi SteelSeries Rival 110 kullanıyorum ve çok memnunum fakat son zamanlarda normal kullanırken bir anda yavaşlayıp hemen düzeliyor. Bunun sebebi ne olabilir?
C clay camel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #2 1. Mouse nin altını temizle (sensör ün olduğu yer ) 2.steelSeries engine kullanıyorsan güncelle yada tamamen kaldır 3.sensör Hakkın rahmeti .
1. Mouse nin altını temizle (sensör ün olduğu yer ) 2.steelSeries engine kullanıyorsan güncelle yada tamamen kaldır 3.sensör Hakkın rahmeti .