Steelseries Rival 110 Fortnite Donma Sorunu

Emre_35

Decapat
Merhabalar. Fortnite'ta mouseum donuyor. Başka mouse taktım, donmaya devam ediyor. Masaüstünde ya da herhangi bir oyunda donmuyor, sadece Fortnite'ta donuyor. Sorun neyden kaynaklı olabilir? Anakartımın bozuk olmasından korkuyorum ama başka uygulamalarda da olurdu.

Merhabalar. Fortnite'ta mouseum donuyor. Başka mouse taktım, donmaya devam ediyor. Masaüstünde ya da herhangi bir oyunda donmuyor, sadece Fortnite'ta donuyor. Sorun neyden kaynaklı olabilir? Anakartımın bozuk olmasından korkuyorum ama başka uygulamalarda da olurdu.
Bu sacma sorun oyunla alakli. Ayni seyi bende yasiyordum oynadigim siralar.

Oyunu fullscreen windowed moda alip daha sonra tekrar fullscreen yapinca duzeliyordu bende.

Şimdiki bilgisayarımda bu sorunu yaşıyorum, CS:GO oynarken 75-80 FPS (ki güç bela bu kadar alıyor en fazla) arası iken bile takılmalar yaşıyorum. Klavye fareden değildir de bilgisayardan da kaynaklı olabilir, sistemin nedir?
Sistemden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü, benim oyunumda da aynı sorun var. Ve şimdiki bilgisayarım güçlü bir bilgisayar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı