SteelSeries Rival 110 vs. Logitech G102 Prodigy vs. Razer Abyssus 2000

Anlck

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan al daha ucuz.

Peki. Bu mouse beni kaç yıl götürür
Birkaç kişi daha fikrini belirtirse sevinirim

Yanlış bilmiyorsam 25-30 milyon tıklama ömürleri var. Kullanım şeklinize göre bunu tahmin edebilirsiniz. MOBA tarzında oyunlar oynuyor iseniz, FPS oyunları ağırlıklı ise gibi gibi kendinizce ölçüp tartabilirsiniz.
Fakat ne olursa olursa olsun teknik bir sorun olmadığı sürece sizi uzun bir süre götürür. Kaliteli marka ve kaliteli malzemeler, kullanım süresinden kuşkunuz olmasın.

Ben G102 kullanıyorum gayet memnunum. Rival 110'da güzeldir, eşit özelliklere sahipler Razer kullanmadım fikrim yok. El yapınız ve tutuş tarzınıza en uygununu seçebilirsiniz.

Rival 110 aldım elime oturmadı attım bi kenara, razer abyssus v2 aldım, gayet memnunum. Tavsiyem deneyip almanız.

Öncelikle el oturması önemli bir şey ama bence rival 110 açık ara önde.
https://www.hepsiburada.com/steelse...ncu-mouse-qck-medium-mousepad-p-HBV00000EIUKE Burada mouse pad ile 199 TL

Neden diyecek olursan farelerde IPS denen bir tarama hızı var. Düşük dpi ayarında mesela 400 dpi düşük senste cs oynarken fareyi çok sürüklediğin için bu tarama hızı önem arz ediyor. Fare deyim yerindeyse sapıtmıyor.

Bahsettiğin razerde saniye başı inch taraması 60-120
logitechte 200
steelserrieste 240

razer alma derim.

Bu arada bu ürünler indirime giriyordu geçen g102yi 144tl görmüştüm hepsiburadada.
180 civarı satılıyor nette. Padle birlikte onuda 200e bulabilirsin.
rival 110 bir ara bimde 140 tlden satılmıştı Hatta 89 tlden alanlar olduğunu biliyorum Satılmayınca fiyat düşmüşler.

Tıklama kalitesi olarak steelserries sanırım daha fazla tıklama garantisine sahip.
Razer alma diğer 2sinden birini tercih edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…