Aerkazs
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Özel Eğitim Öğretmeni
Şu anda SteelSeries Rival 110, İncehesap sitesinde mousepadi ile 240 TL fiyata satılmakta, bu fareyi ve mousepadi alırsam oyunlarda düşük DPI veya düşük hassasiyetlerde sorun yaşar mıyım kullanan, kullanmış veya bilgisi olan varsa tecrübe ve bilgilerinizi bekliyorum. SteelSeries Rival 110 62466 7200CPI 6 Tuş Optik Gaming(Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Diğer taraftan Logitech G102 model fare var bu fareyi kısa bir süreliğine de olsa kullanma şansım oldu yanına alacağım bir mousepad ile ikilinin fiyatı yine 220 TL civarı oluyor. SteelSeries Rival 110 modeli ile karşılaştırılabilir mi? Siz hangisini önerirsiniz İncehesap sitesinde Rival 110 ve mousepadi ile çok uygun gözüküyor, bu beni biraz da olsa şüphelendirdi bir sorun ile karşılaşır mıyım diye.
Diğer taraftan Logitech G102 model fare var bu fareyi kısa bir süreliğine de olsa kullanma şansım oldu yanına alacağım bir mousepad ile ikilinin fiyatı yine 220 TL civarı oluyor. SteelSeries Rival 110 modeli ile karşılaştırılabilir mi? Siz hangisini önerirsiniz İncehesap sitesinde Rival 110 ve mousepadi ile çok uygun gözüküyor, bu beni biraz da olsa şüphelendirdi bir sorun ile karşılaşır mıyım diye.
Son düzenleyen: Moderatör: