v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.766 Makaleler 3 Çözümler 20 3 Temmuz 2025 #1 Link Ürün 900 lira civarında satılıyordu, satıldığı fiyat etmezdi. Muhtemelen eskidiği ve üretimi durduğundandı ama şu anki fiyatı neredeyse 3'te biri.
Link Ürün 900 lira civarında satılıyordu, satıldığı fiyat etmezdi. Muhtemelen eskidiği ve üretimi durduğundandı ama şu anki fiyatı neredeyse 3'te biri.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.894 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #2 PttAVM olmasa alınırdı ama konu PttAVM olunca güvenmiyorum. Bir muhatabın olmuyor.
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.216 Çözümler 7 Yer İstanbul 3 Temmuz 2025 #3 Yanlış fiyat gibi geldi sitenin zaten her tarafından güven akıyor, şansını denemek isteyen buyursun.
efos Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 500 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #4 v3rtecc dedi: Link Ürün 900 lira civarında satılıyordu, satıldığı fiyat etmezdi. Muhtemelen eskidiği ve üretimi durduğundandı ama şu anki fiyatı neredeyse 3'te biri. Genişletmek için tıkla... Outlet ürün büyük ihtimalle.
v3rtecc dedi: Link Ürün 900 lira civarında satılıyordu, satıldığı fiyat etmezdi. Muhtemelen eskidiği ve üretimi durduğundandı ama şu anki fiyatı neredeyse 3'te biri. Genişletmek için tıkla... Outlet ürün büyük ihtimalle.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.766 Makaleler 3 Çözümler 20 3 Temmuz 2025 #5 Yeyil dedi: PttAVM olmasa alınırdı ama konu PttAVM olunca güvenmiyorum. Bir muhatabın olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ürünün bu fiyata düşmesi acaba 2. el ya da teşhir ürün mü falan diye şüphe uyandırdı, ama satıcı PTT'nin kendisi herhalde. efos dedi: Outlet ürün büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Satıcıya soracağım şimdi.
Yeyil dedi: PttAVM olmasa alınırdı ama konu PttAVM olunca güvenmiyorum. Bir muhatabın olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ürünün bu fiyata düşmesi acaba 2. el ya da teşhir ürün mü falan diye şüphe uyandırdı, ama satıcı PTT'nin kendisi herhalde. efos dedi: Outlet ürün büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Satıcıya soracağım şimdi.
Trespasser Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #6 Satıştan kaldırıldı hemen.
efos Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 500 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #7 Trespasser dedi: Satıştan kaldırıldı hemen. Genişletmek için tıkla... Hala alınabiliyor bende. Düzeltilir büyük ihtimalle.
Trespasser dedi: Satıştan kaldırıldı hemen. Genişletmek için tıkla... Hala alınabiliyor bende. Düzeltilir büyük ihtimalle.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.766 Makaleler 3 Çözümler 20 3 Temmuz 2025 #8 Trespasser dedi: Satıştan kaldırıldı hemen. Genişletmek için tıkla... Link halen açılıyor ve satın al seçeneği de var, mağazaya soruyu sordum şimdi emin misiniz?
Trespasser dedi: Satıştan kaldırıldı hemen. Genişletmek için tıkla... Link halen açılıyor ve satın al seçeneği de var, mağazaya soruyu sordum şimdi emin misiniz?
Trespasser Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #9 v3rtecc dedi: Link halen açılıyor ve satın al seçeneği de var, mağazaya soruyu sordum şimdi emin misiniz? Genişletmek için tıkla... İki dakika önce almayı denedim ürün satışa kapatıldığı için sepetinizden çıkarılmıştır dedi.
v3rtecc dedi: Link halen açılıyor ve satın al seçeneği de var, mağazaya soruyu sordum şimdi emin misiniz? Genişletmek için tıkla... İki dakika önce almayı denedim ürün satışa kapatıldığı için sepetinizden çıkarılmıştır dedi.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #10 PttAVM gözüktüğü gibi outlet olduğu anlaşılıyor.