SteelSeries Rival 3 Mouse SSM62513 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Özellikle MediaMarkt'ta fiyatı uygun gözüktü. Fareden çok anlamam, CS2 için alacağım. Sizce iyi midir? Alınır mı? Yerine başka bir şey önerir misiniz? DPI değeri yeterli mi? Teşekkürler.
3 yıldır kullanıyorum FPS oyunları da oynuyorum sıkıntı çıkarmadı gayet güzel uygulamasından renk ayarı DPI ayarı falan da yapılıyor hatta bayağı saçma ama LoL'de ejder çıkacakken falan mouse ışıkları yanıp sönüyor değişik ayarlar var güzel mouse.
En ucuz SteelSeries Prime Plus Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Plus Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 597,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Alınır desem illaki daha iyileri vardır. Ben yıllardır kullanıyorum. Genel olarak memnunum.
Sol tuş garantinin bitmesine 10-15 gün kala bozulmuştu. Garantiden yeni mouse almıştım. Yani servisleri despec de iyi.
SteelSeries Rival 3 Mouse SSM62513 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Özellikle MediaMarkt'ta fiyatı uygun gözüktü. Fareden çok anlamam, CS2 için alacağım. Sizce iyi midir? Alınır mı? Yerine başka bir şey önerir misiniz? DPI değeri yeterli mi? Teşekkürler.
www.epey.com
Bende kullanıyorum fakat scroll tuşu aşırı sesli sorunlu yani onun yerine VXE R1 Wireless Mouse bakabilirsiniz alternatif olarak veya SS Prime vardı Plus olmayan modeli de alınabilir Plus modelinde alttaki ekrandan dolayı kronik cızırtı coil whine gibi bir sesi var.