zoszx Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 30 14 Nisan 2025 #1 Merhaba. 2 ay önce başlıkta belirtiğim gibi Rival 3 aldım ama ani çevirmelerde takılıyor. Mouse padi değiştim kaç defa, yine düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2025
Merhaba. 2 ay önce başlıkta belirtiğim gibi Rival 3 aldım ama ani çevirmelerde takılıyor. Mouse padi değiştim kaç defa, yine düzelmedi.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.224 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2025 #2 zoszx dedi: Merhaba. 2 ay önce başlıkta belirtiğim gibi Rival 3 aldım ama ani çevirmelerde takılıyor. Mouse padi değiştim kaç defa, yine düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede var kesik kesik ilerliyor.
zoszx dedi: Merhaba. 2 ay önce başlıkta belirtiğim gibi Rival 3 aldım ama ani çevirmelerde takılıyor. Mouse padi değiştim kaç defa, yine düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede var kesik kesik ilerliyor.
zoszx Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 30 14 Nisan 2025 #3 Muhtemelen satıp başka bir tane var onu alacağım.
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.655 Çözümler 4 14 Nisan 2025 #4 zoszx dedi: Muhtemelen satıp başka bir tane var onu alacağım. Genişletmek için tıkla... Garantiye verin değişimini yaparlar bozuk satmayın.
zoszx dedi: Muhtemelen satıp başka bir tane var onu alacağım. Genişletmek için tıkla... Garantiye verin değişimini yaparlar bozuk satmayın.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.224 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2025 #5 JrWhite dedi: Garantiye verin değişimini yaparlar bozuk satmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam bendede aynı sorun. Tesadüf mü? Yoksa kendisimi problemli?
JrWhite dedi: Garantiye verin değişimini yaparlar bozuk satmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam bendede aynı sorun. Tesadüf mü? Yoksa kendisimi problemli?
zoszx Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 30 14 Nisan 2025 #6 ensarinho dedi: Hocam bende de aynı sorun. Tesadüf mü? Yoksa kendisimi problemli? Genişletmek için tıkla... Kral internette 3-4 tane daha şikayet gördüm ben.
ensarinho dedi: Hocam bende de aynı sorun. Tesadüf mü? Yoksa kendisimi problemli? Genişletmek için tıkla... Kral internette 3-4 tane daha şikayet gördüm ben.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.224 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2025 #7 zoszx dedi: Kral internette 3-4 tane daha şikayet gördüm ben. Genişletmek için tıkla... Forumdada bayağı var. Bazıları mousepad alınca çözmüş.
zoszx dedi: Kral internette 3-4 tane daha şikayet gördüm ben. Genişletmek için tıkla... Forumdada bayağı var. Bazıları mousepad alınca çözmüş.
zoszx Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 30 14 Nisan 2025 #8 ensarinho dedi: Forumdada bayağı var. Bazıları mouse pad alınca çözmüş. Genişletmek için tıkla... Bende değiştim ama bir fark olmadı.
ensarinho dedi: Forumdada bayağı var. Bazıları mouse pad alınca çözmüş. Genişletmek için tıkla... Bende değiştim ama bir fark olmadı.
webo1907 Picopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #9 zoszx dedi: Merhaba. 2 ay önce başlıkta belirtiğim gibi Rival 3 aldım ama ani çevirmelerde takılıyor. Mouse padi değiştim kaç defa, yine düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Ben yaşamadım bu güne kadar garantiye gönderin.
zoszx dedi: Merhaba. 2 ay önce başlıkta belirtiğim gibi Rival 3 aldım ama ani çevirmelerde takılıyor. Mouse padi değiştim kaç defa, yine düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Ben yaşamadım bu güne kadar garantiye gönderin.