Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 29 Kasım 2023 #1 Galiba ayarlar bozulmuş o yüzden sens değişimini ortadaki tuşla yapamıyorum nasıl düzelteceğim?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 29 Kasım 2023 #2 SteelSeries Engine yükle, oradan ayarlayabilirsin.
7 725064 Picopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 653 Makaleler 2 Çözümler 3 29 Kasım 2023 #3 Bring your gear to life | Engine by SteelSeries ENGINE is free software that gathers all of your compatible devices into a single app. Control and synchronize RGB with ease, bind macros, and make the light interact with your favorite games! steelseries.com Buradan uygulamayı indir sonra bulursun zaten.
Bring your gear to life | Engine by SteelSeries ENGINE is free software that gathers all of your compatible devices into a single app. Control and synchronize RGB with ease, bind macros, and make the light interact with your favorite games! steelseries.com Buradan uygulamayı indir sonra bulursun zaten.
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 29 Kasım 2023 #4 armas dedi: SteelSeries Engine yükle, oradan ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten yüklü ama bulamadım ayarı.
armas dedi: SteelSeries Engine yükle, oradan ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten yüklü ama bulamadım ayarı.