YsdHerop Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #1 Selam arkadaşlar, 3 gün önce SteelSeries Rival 3 mouse aldım. Renk ayarlarının olduğu yerde bana renk ayarı seçtirmiyor yardımcı olabilir misiniz?
Selam arkadaşlar, 3 gün önce SteelSeries Rival 3 mouse aldım. Renk ayarlarının olduğu yerde bana renk ayarı seçtirmiyor yardımcı olabilir misiniz?
iamDeniz Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 369 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F RTX 4060 16 GB RAM 180 Hz MSİ Monitör Cinsiyet Diğer Meslek Melancholia 17 Nisan 2024 #2 Sanırım ışığı değiştirmek istediğiniz bölgeye tıklamanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS YsdHerop Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #3 iamDeniz dedi: Sanırım ışığı değiştirmek istediğiniz bölgeye tıklamanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O zamanda seçemiyorum hocam bir şey değişmiyor. Artı 0 Eksi
iamDeniz dedi: Sanırım ışığı değiştirmek istediğiniz bölgeye tıklamanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O zamanda seçemiyorum hocam bir şey değişmiyor.
NeoXsis Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 2 3 Nisan 2025 #4 YsdHerop dedi: O zamanda seçemiyorum hocam bir şey değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Problemi çözebildin mi hocam? Aynısı başıma geldi de merak ettim halledip halledemediğini. Artı 0 Eksi
YsdHerop dedi: O zamanda seçemiyorum hocam bir şey değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Problemi çözebildin mi hocam? Aynısı başıma geldi de merak ettim halledip halledemediğini.
KS KS YsdHerop Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #5 Sil yükle yapın hocam arayüzsel bir problem sanırım bende böyle yapınca düzelmişti. Artı 0 Eksi
NeoXsis Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 2 6 Nisan 2025 #6 YsdHerop dedi: Sil yükle yapın hocam arayüzsel bir problem sanırım bende böyle yapınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
YsdHerop dedi: Sil yükle yapın hocam arayüzsel bir problem sanırım bende böyle yapınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam. Teşekkür ederim.