FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 SteelSeries Rival 3 kullanıyorum, öylesine altını elleyeyim dedim ve bayağı sıcak olduğunu anladım. Bu bir sorun mudur yoksa normal bir şey mi?
SteelSeries Rival 3 kullanıyorum, öylesine altını elleyeyim dedim ve bayağı sıcak olduğunu anladım. Bu bir sorun mudur yoksa normal bir şey mi?
5 579063 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 595 Çözümler 2 25 Temmuz 2023 #2 Bende kullanıyorum öyle bir sıcaklık yok.
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #3 579063 dedi: Bende kullanıyorum öyle bir sıcaklık yok. Genişletmek için tıkla... yani elin değince yanmıyor sadece sıcaklık var mouse padden dolayı ısınmış olabilirmi ? fps oyunları oynayan biriyim
579063 dedi: Bende kullanıyorum öyle bir sıcaklık yok. Genişletmek için tıkla... yani elin değince yanmıyor sadece sıcaklık var mouse padden dolayı ısınmış olabilirmi ? fps oyunları oynayan biriyim
U UğurDuran Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 201 25 Temmuz 2023 #4 Benim de üstü ısınıyordu tuttuğum yer logonun oralar ben de çözüm olarak RGB'yi kapatıp oynuyorum.
Juppiter Megapat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 888 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #5 FeritS0 dedi: yani elin değince yanmıyor sadece sıcaklık var mouse padden dolayı ısınmış olabilirmi ? fps oyunları oynayan biriyim Genişletmek için tıkla... Sürtünme nedeniyle ısınmasının imkânı yok, ateş mi yakıyorsunuz?
FeritS0 dedi: yani elin değince yanmıyor sadece sıcaklık var mouse padden dolayı ısınmış olabilirmi ? fps oyunları oynayan biriyim Genişletmek için tıkla... Sürtünme nedeniyle ısınmasının imkânı yok, ateş mi yakıyorsunuz?
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #6 Juppiter dedi: Sürtünme nedeniyle ısınmasının imkânı yok, ateş mi yakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... zamanla ısınmıştır, hem elim sıcak hem mousepad sürtünmesinden hava da alamıyor mouse ondan olmuştur diye düşündüm.
Juppiter dedi: Sürtünme nedeniyle ısınmasının imkânı yok, ateş mi yakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... zamanla ısınmıştır, hem elim sıcak hem mousepad sürtünmesinden hava da alamıyor mouse ondan olmuştur diye düşündüm.