T thrisaz Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #1 SteelSeries Rival 3 aldım bugün mouse normal olarak guzel fakat FPS oyunları oynuyorum bir anda anlık hızlı çevirmede takılıyor çözümü nedir?
SteelSeries Rival 3 aldım bugün mouse normal olarak guzel fakat FPS oyunları oynuyorum bir anda anlık hızlı çevirmede takılıyor çözümü nedir?
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 11 Kasım 2023 #2 Mousepad kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız temiz olduğuna emin olun veya farklı bir mousepad ile deneyin.
Mousepad kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız temiz olduğuna emin olun veya farklı bir mousepad ile deneyin.
T thrisaz Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #3 B 52 Stratofortress dedi: Mouse pad kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız temiz olduğuna emin olun veya farklı bir mouse pad ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Mouse pad kullanıyorum temiz de farklı mouse pad ile denedim yine aynı fakat mouse pad in olmadığı yerde sorunsuz calışıyor eski farem G102 ydi aynı mouse pad onda bir sıkıntı yoktu sensörle alakalı mıdır?
B 52 Stratofortress dedi: Mouse pad kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız temiz olduğuna emin olun veya farklı bir mouse pad ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Mouse pad kullanıyorum temiz de farklı mouse pad ile denedim yine aynı fakat mouse pad in olmadığı yerde sorunsuz calışıyor eski farem G102 ydi aynı mouse pad onda bir sıkıntı yoktu sensörle alakalı mıdır?