Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.687 Makaleler 12 Çözümler 16 21 Mart 2023 #11 599108 dedi: Video linki var mı? Genişletmek için tıkla... TikTok - Make Your Day
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 21 Mart 2023 #12 Attacksaw dedi: TikTok - Make Your Day Genişletmek için tıkla... Yani mouse pad iyi değil videoda olan. Mouse biraz daha hafif ondan olabilir.
Attacksaw dedi: TikTok - Make Your Day Genişletmek için tıkla... Yani mouse pad iyi değil videoda olan. Mouse biraz daha hafif ondan olabilir.
KEREM BERKE Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 17 11 Mart 2024 #13 Attacksaw dedi: Satın aldım hocam bakalım gelince yazarım. Bunu uyguladıktan sonra Valorant hassasiyetim de değişir diye düşünüyorum doğru mu? Genişletmek için tıkla... kanka selam memnun musun skatezden yaklaşık 3 yıldır rival 3 kullanıyorum aynı skatezler ile
Attacksaw dedi: Satın aldım hocam bakalım gelince yazarım. Bunu uyguladıktan sonra Valorant hassasiyetim de değişir diye düşünüyorum doğru mu? Genişletmek için tıkla... kanka selam memnun musun skatezden yaklaşık 3 yıldır rival 3 kullanıyorum aynı skatezler ile
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.687 Makaleler 12 Çözümler 16 11 Mart 2024 #14 KEREM BERKE dedi: kanka selam memnun musun skatezden yaklaşık 3 yıldır rival 3 kullanıyorum aynı skatezler ile Genişletmek için tıkla... Çok bir fark hissetmedim.
KEREM BERKE dedi: kanka selam memnun musun skatezden yaklaşık 3 yıldır rival 3 kullanıyorum aynı skatezler ile Genişletmek için tıkla... Çok bir fark hissetmedim.
Ukaix Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #15 KEREM BERKE dedi: kanka selam memnun musun skatezden yaklaşık 3 yıldır rival 3 kullanıyorum aynı skatezler ile Genişletmek için tıkla... Kanka bende 3 yıldır rival 3 kullanıyorum skatez değiştircektimde wraithe güvenemedim, site yorumları gerçek değil, forumlarda veya yorumlarda da ya fark yok ya da sorun oluştu şeklinde yazılar gördüm. Mouse değiştiricem galiba.
KEREM BERKE dedi: kanka selam memnun musun skatezden yaklaşık 3 yıldır rival 3 kullanıyorum aynı skatezler ile Genişletmek için tıkla... Kanka bende 3 yıldır rival 3 kullanıyorum skatez değiştircektimde wraithe güvenemedim, site yorumları gerçek değil, forumlarda veya yorumlarda da ya fark yok ya da sorun oluştu şeklinde yazılar gördüm. Mouse değiştiricem galiba.