SteelSeries Rival 3 ısınıyor

Makaleler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Freelancer Filmmaker
Selam, özellikle LED tarafı ve yakınları çok ısınmış, daha sabah almıştım. Sizce kafama takmalı mıyım? Bilgisayar öğlenden beri açık yani günlerdir açık değil.

Selam, özellikle LED tarafı ve yakınları çok ısınmış, daha sabah almıştım. Sizce kafama takmalı mıyım? Bilgisayar öğlenden beri açık yani günlerdir açık değil.
Eliniz ısınmış olabilir mi, çok ısınacağını zannetmiyorum.

Ben Rival 3'ü 3-4 aydır kullanıyorum, hiç hissettirecek kadar ısınmadı şimdiye kadar.

Trust tural ve SGM-X7 ile karşılaştırdığımda çok çok sıcak LED kısmı. Beyaz renk ile kullanıyorum ek olarak.

Trust tural ve SGM-X7 ile karşılaştırdığımda çok çok sıcak LED kısmı. Beyaz renk ile kullanıyorum ek olarak.
İleride sorun çıkarır mı bilemem. Nedense BİM'den ürün alıp ta sorun yaşayanlarla doldu bugün forum.

RGB'ler beyaz renk vermek için 3 renk (kırmızı, yeşil ve mavi olmak üzere) kullanır birde parlaklığı en yükseğe almanızdan kaynaklı olabilir ısınma probleminiz. Tek bir renge alıp dener misiniz kırmızı, yeşil veya mavi olsun mümkünse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…