Steelseries Rival 3 Mouse alınır mı?

Bütçe
1500

1neta

Femtopat
Daha fazla  
Kablosuz bir mouse ihtiyacım var bu 1500 civarında bir bütçe ayırmayı düşünüyorum.

Ürünlere hiç hakim değilim, mühendislik uygulamlarını yoğunlukla kullanıyorum ama arada oyun da oynarım. Tutuş şeklimin adı palm mış sanırım ben de yeni öğrendim :)

Böyle bir cihaz buldum nasıldır sizce?

Alternatif cihaz da önerirseniz memnun olurum.

Steelseries Rival 3 Wireless ve Bluetooth Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse

Kablosuz bir mouse ihtiyacım var bu 1500 civarında bir bütçe ayırmayı düşünüyorum.

Ürünlere hiç hakim değilim, mühendislik uygulamlarını yoğunlukla kullanıyorum ama arada oyun da oynarım. Tutuş şeklimin adı palm mış sanırım ben de yeni öğrendim :)

SteelSeries Rival 3 Wireless ve Bluetooth kablosuz Gaming oyuncu mouse.

Hocam ben öneri istediğimde pek iyi bir mouse olmadığı söylendi. Bana Delux M800 önermişlerdi ancak ben onu almadım. Üstüne 150 200 daha ekleyip Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed aldım ben memnunum şu anlık. Ama aklında bulunsun önerdiğim Razer da pilli bir mouse ama ağırlık fazla olmasın diye küçük pil de koyabiliyorsun, ağır olsun istersen kalem pil de koyabiliyorsun.

Hocam ben öneri istediğimde pek iyi bir mouse olmadığı söylendi. Bana Delux M800 önermişlerdi ancak ben onu almadım. Üstüne 150 200 daha ekleyip Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed aldım ben memnunum şu anlık. Ama aklında bulunsun önerdiğim Razer da pilli bir mouse ama ağırlık fazla olmasın diye küçük pil de koyabiliyorsun, ağır olsun istersen kalem pil de koyabiliyorsun.

Evet biliyorum o modeli şu an da Razer kullanıyorum ama kablosuz lazım, pil ne kadar götürüyor bu şarjlılarda ekstra aparatı stantı vs var kalabalık geldi biraz gözüme, pil iyise bunu düşünebilirim.

Steelseries Rival 3 Wireless ve Bluetooth Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse

Şarjlı modeller daha randımanlı olmaz mı kablosuz mouselar için, pil ile uğraşmak mantıklı mı bilmediğim için soruyorum.

He ya bu çok iyimiş Hepsiburada 12 ay taksit yapıyor dedim oradan alırım da bu da düşünülebilir aslında, kullanıyor musun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı