SteelSeries Rival 3 mouse alınır mı?

Beyron

Decapat
Daha fazla  
Sizce SteelSeries Rival 3 mouse kötü mü, alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim kullanıyorum 2 yıl oldu ya da olacak sanırım, alabilirsin bugüne kadar hiç bir sorununu görmedim.

Kendim kullanıyorum 2 yıl oldu ya da olacak sanırım, alabilirsin bugüne kadar hiçbir sorununu görmedim.

Sizin şans eseri sorun yaşamamanız ürünün alınabilir olması anlamına gelmiyor. Forumda tonla Rival 3 sorun konusu var.

Sizin şans eseri sorun yaşamamanız ürünün alınabilir olması anlamına gelmez. Forumda tonla Rival 3 sorun konusu var.
Diğerlerinin sorun yaşamasıda kişinin sorun yaşayacağı anlamına gelmez o zaman, sizin dediğiniz zaten çoğu teknolojik üründe geçerlidir.

Diğerlerinin sorun yaşamasıda kişinin sorun yaşayacağı anlamına gelmez o zaman, sizin dediğiniz zaten çoğu teknolojik üründe geçerlidir.

Mevzu sorun yaşayanların sayısı zaten. Şu ana kadar forumda en fazla sıkıntı yaşandığını gördüğüm mouse Rival 3. Ben olsam bu riske girmezdim. Malzeme ve sensör kalitesi olarak çok da kaliteli de değil tabii orası ayrı konu.

Bende Wireless var alıcksan Wireless al bence kablo derdi yok Bluetooth'lu sadece bir kere bozuldu garantiden değştiler 2 sene oldu.

SteelSeries Prime mini deneyebilirsin daha güncel bir mouse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…