B Beyron Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Sizce SteelSeries Rival 3 mouse kötü mü, alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2025
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 21 Ocak 2025 #2 Alınmaz, kronik sorunlu.
choppedchin Picopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Ocak 2025 #3 Kendim kullanıyorum 2 yıl oldu ya da olacak sanırım, alabilirsin bugüne kadar hiç bir sorununu görmedim.
Kendim kullanıyorum 2 yıl oldu ya da olacak sanırım, alabilirsin bugüne kadar hiç bir sorununu görmedim.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 21 Ocak 2025 #4 choppedchin dedi: Kendim kullanıyorum 2 yıl oldu ya da olacak sanırım, alabilirsin bugüne kadar hiçbir sorununu görmedim. Genişletmek için tıkla... Sizin şans eseri sorun yaşamamanız ürünün alınabilir olması anlamına gelmiyor. Forumda tonla Rival 3 sorun konusu var.
choppedchin dedi: Kendim kullanıyorum 2 yıl oldu ya da olacak sanırım, alabilirsin bugüne kadar hiçbir sorununu görmedim. Genişletmek için tıkla... Sizin şans eseri sorun yaşamamanız ürünün alınabilir olması anlamına gelmiyor. Forumda tonla Rival 3 sorun konusu var.
choppedchin Picopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Ocak 2025 #5 316874 dedi: Sizin şans eseri sorun yaşamamanız ürünün alınabilir olması anlamına gelmez. Forumda tonla Rival 3 sorun konusu var. Genişletmek için tıkla... Diğerlerinin sorun yaşamasıda kişinin sorun yaşayacağı anlamına gelmez o zaman, sizin dediğiniz zaten çoğu teknolojik üründe geçerlidir.
316874 dedi: Sizin şans eseri sorun yaşamamanız ürünün alınabilir olması anlamına gelmez. Forumda tonla Rival 3 sorun konusu var. Genişletmek için tıkla... Diğerlerinin sorun yaşamasıda kişinin sorun yaşayacağı anlamına gelmez o zaman, sizin dediğiniz zaten çoğu teknolojik üründe geçerlidir.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 21 Ocak 2025 #6 choppedchin dedi: Diğerlerinin sorun yaşamasıda kişinin sorun yaşayacağı anlamına gelmez o zaman, sizin dediğiniz zaten çoğu teknolojik üründe geçerlidir. Genişletmek için tıkla... Mevzu sorun yaşayanların sayısı zaten. Şu ana kadar forumda en fazla sıkıntı yaşandığını gördüğüm mouse Rival 3. Ben olsam bu riske girmezdim. Malzeme ve sensör kalitesi olarak çok da kaliteli de değil tabii orası ayrı konu.
choppedchin dedi: Diğerlerinin sorun yaşamasıda kişinin sorun yaşayacağı anlamına gelmez o zaman, sizin dediğiniz zaten çoğu teknolojik üründe geçerlidir. Genişletmek için tıkla... Mevzu sorun yaşayanların sayısı zaten. Şu ana kadar forumda en fazla sıkıntı yaşandığını gördüğüm mouse Rival 3. Ben olsam bu riske girmezdim. Malzeme ve sensör kalitesi olarak çok da kaliteli de değil tabii orası ayrı konu.
Emin_akn Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #7 Bende Wireless var alıcksan Wireless al bence kablo derdi yok Bluetooth'lu sadece bir kere bozuldu garantiden değştiler 2 sene oldu.
Bende Wireless var alıcksan Wireless al bence kablo derdi yok Bluetooth'lu sadece bir kere bozuldu garantiden değştiler 2 sene oldu.
falxxx Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 740 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #8 Beyron dedi: Sizce SteelSeries Rival 3 mouse kötü mü, alınır mı? Genişletmek için tıkla... Fiyatını ne alternatifleri ile karşılaştıralım.
Beyron dedi: Sizce SteelSeries Rival 3 mouse kötü mü, alınır mı? Genişletmek için tıkla... Fiyatını ne alternatifleri ile karşılaştıralım.
UnForgivablen Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-end Dev 21 Ocak 2025 #9 SteelSeries Prime mini deneyebilirsin daha güncel bir mouse.
bint Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 271 Çözümler 1 21 Ocak 2025 #10 2 senedir kullanıyorum, bir sorun yaşamadım. Alınabilir.