SteelSeries Rival 3 mouse sol tık tek basılmasına rağmen çift basıyor

The_Eternity

Centipat
SteelSeries Rival 3 mouse sol tık tek basmama rağmen çift basıyor. Aygıt Yöneticisinden birçok mouse olduğunu gördüm, onları devre dışı bıraktıktan sonra da sorun hala devam ediyor. Sağ tıkladığımda bir sorun yok ama sol tıka bastığımda 1 veya 2 tıktan sonra çift basıyor ve daha yeni aldım sayılır. Ne yapmam gerek?

SteelSeries Engine yükle, ayarlarını default yap ve tekrar modla bir de öyle dene. Yüksek ihtimalle makro atamışsındır yanlışlıkla.

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries Engine yükle, ayarlarını default yap ve tekrar modla bir de öyle dene. Yüksek ihtimalle makro atamışsındır yanlışlıkla.
Dostum kusura bakma, ben pek fazla bilgisayardan anlamıyorum ama SteelSeries'i açtığımda defult ayarlarda gözüktü. Tekrar modla kısmını yapamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-13 220219.png
    250,8 KB · Görüntüleme: 105
Yukarıda turuncu yazıyor, ''click fix settings'' ona tıkla otomatik ayarları düzeltsin dostum. Olmazsa Windows'la alakalı bir sıkıntı vardır ve sistem geri yükleme yaparsın. Save basmayı unutma cıkarken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…