Arda3456 Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 4 27 Ocak 2025 #1 Yeni aldığım SteelSeries Rival 3 mousetan önce RDR2 de 70 FPS civarı alıyordum farenin yazılımıyla birlikte oynadığımda FPS de yaklaşık 15-20 kadar bir düşüş yaşadım. Başka fareye geçtim driverı kaldırdım ama sorun devam ediyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2025
Yeni aldığım SteelSeries Rival 3 mousetan önce RDR2 de 70 FPS civarı alıyordum farenin yazılımıyla birlikte oynadığımda FPS de yaklaşık 15-20 kadar bir düşüş yaşadım. Başka fareye geçtim driverı kaldırdım ama sorun devam ediyor. Ne yapmam lazım?
batuhanxxxxx Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #2 SteelSeries GG uygulaması yüklüyse Moments'ı kapatın, önemli anlarda ekran kaydı aldığı için fps düşürüyor. Artı 0 Eksi
SteelSeries GG uygulaması yüklüyse Moments'ı kapatın, önemli anlarda ekran kaydı aldığı için fps düşürüyor.
KS KS Arda3456 Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 4 27 Ocak 2025 #3 batuhanxxxxx dedi: SteelSeries GG uygulaması yüklüyse Moments'ı kapatın, önemli anlarda ekran kaydı aldığı için FPS düşürüyor. Genişletmek için tıkla... Hayır değil şu an SteelSeries'in hiçbir yazılımı kurulu değil. Artı 0 Eksi
batuhanxxxxx dedi: SteelSeries GG uygulaması yüklüyse Moments'ı kapatın, önemli anlarda ekran kaydı aldığı için FPS düşürüyor. Genişletmek için tıkla... Hayır değil şu an SteelSeries'in hiçbir yazılımı kurulu değil.
S slenderblue Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 619 Çözümler 8 27 Ocak 2025 #4 Sorunun fareden kaynaklandığına emin misin o halde. Artı 0 Eksi