mücahitvargeloglu Centipat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 59 3 Eylül 2021 #11 B 52 Stratofortress dedi: Mouse sensörü tozlanmış olabilir mi? Temizlemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Temizlemek için öneriniz var mıdır? Daha önce hiç deneyimlememiştim.
B 52 Stratofortress dedi: Mouse sensörü tozlanmış olabilir mi? Temizlemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Temizlemek için öneriniz var mıdır? Daha önce hiç deneyimlememiştim.
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 3 Eylül 2021 #12 Hiç uğraşmadan servise gönderin yenisini gönderiyorlar.
mücahitvargeloglu Centipat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 59 3 Eylül 2021 #13 Flapers dedi: Hiç uğraşmadan servise gönderin yenisini gönderiyorlar. Genişletmek için tıkla... Son çare o olacak hocam.
Flapers dedi: Hiç uğraşmadan servise gönderin yenisini gönderiyorlar. Genişletmek için tıkla... Son çare o olacak hocam.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 3 Eylül 2021 #14 mücahitvargeloglu dedi: Temizlemek için öneriniz var mıdır? Daha önce hiç deneyimlememiştim. Genişletmek için tıkla... Üflemek bile işe yarayabilir, isterseniz sert olmayan bir fırça ile de deneyebilirsiniz.
mücahitvargeloglu dedi: Temizlemek için öneriniz var mıdır? Daha önce hiç deneyimlememiştim. Genişletmek için tıkla... Üflemek bile işe yarayabilir, isterseniz sert olmayan bir fırça ile de deneyebilirsiniz.
mücahitvargeloglu Centipat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 59 3 Eylül 2021 #15 B 52 Stratofortress dedi: Üflemek bile işe yarayabilir, isterseniz sert olmayan bir fırça ile de deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biraz düzelme oldu hocam. Ama eski rahatlığını vermiyor. Her an kasacak gibi hissediyorum.
B 52 Stratofortress dedi: Üflemek bile işe yarayabilir, isterseniz sert olmayan bir fırça ile de deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biraz düzelme oldu hocam. Ama eski rahatlığını vermiyor. Her an kasacak gibi hissediyorum.
wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 3 Eylül 2021 #16 mücahitvargeloglu dedi: Biraz düzelme oldu hocam. Ama eski rahatlığını vermiyor. Her an kasacak gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence hiç uğraşmadan direk verin servise. %80 değişim yaparlar zaten. Hem sizin de kafanız rahat olur.
mücahitvargeloglu dedi: Biraz düzelme oldu hocam. Ama eski rahatlığını vermiyor. Her an kasacak gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence hiç uğraşmadan direk verin servise. %80 değişim yaparlar zaten. Hem sizin de kafanız rahat olur.
mücahitvargeloglu Centipat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 59 3 Eylül 2021 #17 wus dedi: Hocam bence hiç uğraşmadan direk verin servise. %80 değişim yaparlar zaten. Hem sizin de kafanız rahat olur. Genişletmek için tıkla... Garantisi devam ediyorsa direkt vereceğim hocam.
wus dedi: Hocam bence hiç uğraşmadan direk verin servise. %80 değişim yaparlar zaten. Hem sizin de kafanız rahat olur. Genişletmek için tıkla... Garantisi devam ediyorsa direkt vereceğim hocam.