Bu aralar CS:GO tarzı FPS oyunlarına sardım. Bayağı oynuyorum mouse almayı düşünüyorum 500 550 liralık bir mouse bakıyorum, ne önerirsiniz hangisi daha iyi olur? Elim büyük, tutuşum palm grip.
Bu aralar CS:GO tarzı FPS oyunlarına sardım. Bayağı oynuyorum mouse almayı düşünüyorum 500 550 liralık bir mouse bakıyorum, ne önerirsiniz hangisi daha iyi olur? Elim büyük, tutuşum palm grip.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Kanka Logitech de steel seriesde kullandım hayatım Logitech ile geçti asla steel series kullanmadım gövdesi bana uygun değildi önermem de ama çok fazla g102 ve Logitechin ev mauselarini kullandım şuanda g305 kullanıyorum mükemmel
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Kanka Logitech de steel seriesde kullandım hayatım Logitech ile geçti asla steel series kullanmadım gövdesi bana uygun değildi önermem de ama çok fazla g102 ve Logitechin ev mauselarini kullandım şuanda g305 kullanıyorum mükemmel
Delux M800 indirime girerse alınabilir. 3389 güzel bir sensör fakat 640 TL yine biraz fazla geliyor . Eğer küçük el olsaydı DAV2 Mini önerecektim diğerleri gibi fakat palm tuttuğunuz için sıkıntı yaşayabilirsiniz.