5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 24 Nisan 2023 #11 Z3dO dedi: Bu aralar CS:GO tarzı FPS oyunlarına sardım. Bayağı oynuyorum mouse almayı düşünüyorum 500 550 liralık bir mouse bakıyorum, ne önerirsiniz hangisi daha iyi olur? Elim büyük, tutuşum palm grip. Genişletmek için tıkla... Hiçbiri. Delux M800 ve Delux M625 PMW3360 öneririm. Famronty dedi: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da! www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Alternatifi de bu. Abadestli Veled dedi: Razer DeathAdder V2 Mini ya da essential Mini olduğuna bakma ismi öyle. Büyük aslında. Genişletmek için tıkla... Essential çöp bir fare. Her şeyi kötü. Scroll tuşu sorunu var.
Z3dO dedi: Bu aralar CS:GO tarzı FPS oyunlarına sardım. Bayağı oynuyorum mouse almayı düşünüyorum 500 550 liralık bir mouse bakıyorum, ne önerirsiniz hangisi daha iyi olur? Elim büyük, tutuşum palm grip. Genişletmek için tıkla... Hiçbiri. Delux M800 ve Delux M625 PMW3360 öneririm. Famronty dedi: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da! www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Alternatifi de bu. Abadestli Veled dedi: Razer DeathAdder V2 Mini ya da essential Mini olduğuna bakma ismi öyle. Büyük aslında. Genişletmek için tıkla... Essential çöp bir fare. Her şeyi kötü. Scroll tuşu sorunu var.