elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.475 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #1 Vatan'dan 1kya alacağım faturalı şekilde. Günlük LoL oynadım, Valorant oynarım bir de öyle takılırım. Aınır mı fiyatına güzel mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2025
Vatan'dan 1kya alacağım faturalı şekilde. Günlük LoL oynadım, Valorant oynarım bir de öyle takılırım. Aınır mı fiyatına güzel mi?
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.738 Çözümler 22 8 Haziran 2025 #2 Çok eski bir mouse hocam, ama o fiyat bandında da düzgün bir şey yok. Vxe r1 falan bakabilirisinz belki.
Çok eski bir mouse hocam, ama o fiyat bandında da düzgün bir şey yok. Vxe r1 falan bakabilirisinz belki.
tekirr Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 851 Çözümler 4 Yer Burdur 8 Haziran 2025 #3 elmaliturta88 dedi: Vatan'dan 1kya alacağım faturalı şekilde. Günlük LoL oynadım, Valorant oynarım bir de öyle takılırım. Aınır mı fiyatına güzel mi? Genişletmek için tıkla... Kronik sorunları var elde varsa kullanılır ama bence alınmaz.(3 senedir kullanıyorum) yerine SS Prime alınabilir. Bütçe varsa VXE R1 alınabilir.
elmaliturta88 dedi: Vatan'dan 1kya alacağım faturalı şekilde. Günlük LoL oynadım, Valorant oynarım bir de öyle takılırım. Aınır mı fiyatına güzel mi? Genişletmek için tıkla... Kronik sorunları var elde varsa kullanılır ama bence alınmaz.(3 senedir kullanıyorum) yerine SS Prime alınabilir. Bütçe varsa VXE R1 alınabilir.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.394 Makaleler 3 Çözümler 21 8 Haziran 2025 #4 elmaliturta88 dedi: Vatan'dan 1kya alacağım faturalı şekilde. Günlük LoL oynadım, Valorant oynarım bir de öyle takılırım. Aınır mı fiyatına güzel mi? Genişletmek için tıkla... https://www.akakce.com/mouse/en-ucu....html?gad_source=1&gad_campaignid=21014980057 bu daha iyi olur.
elmaliturta88 dedi: Vatan'dan 1kya alacağım faturalı şekilde. Günlük LoL oynadım, Valorant oynarım bir de öyle takılırım. Aınır mı fiyatına güzel mi? Genişletmek için tıkla... https://www.akakce.com/mouse/en-ucu....html?gad_source=1&gad_campaignid=21014980057 bu daha iyi olur.
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.475 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #5 tekirr dedi: Kronik sorunları var elde varsa kullanılır ama bence alınmaz.(3 senedir kullanıyorum) yerine SS Prime alınabilir. Bütçe varsa VXE R1 alınabilir. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunları var? Hocam mouse güzelmi kötümü yani eski diyorlar kronik sorunları var diyorlar ne kronik sorun yazıyorsanız tam yazın.
tekirr dedi: Kronik sorunları var elde varsa kullanılır ama bence alınmaz.(3 senedir kullanıyorum) yerine SS Prime alınabilir. Bütçe varsa VXE R1 alınabilir. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunları var? Hocam mouse güzelmi kötümü yani eski diyorlar kronik sorunları var diyorlar ne kronik sorun yazıyorsanız tam yazın.