SteelSeries Rival 3 sağ mouse tuşu gıcırdıyor

EfeMertY

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.

Dün Amazon'dan Rival 3 siparişim geldi. Kullanmaya biraz başladım ancak farenin sağ tuşu parmağımı koyduğum gibi gıcırdıyor nedense, yani tuşa basmadan tuş hareket ediyor kendiliğinden ve çok rahatsız edici bir durum oluyor. Sol tuş ise parmağı koyup basana kadar sapasağlam yerinde duruyor ve hareket etmeyip gıcırdamıyor. Ben buna benzer sorunu Xbox kontrolcüsünün sağ üst tuşunda da yaşamıştım ancak o bir süre sonra kendi kendiliğinden düzeldi pek bir şey yapmadım.

Bu farede sağ taraflarda bir gevşeklik olmasından mı kaynaklanıyor bu? Çözüm için yapabileceğim bir şey var mı?

Aldığınız gibi iade edin veya değişim isteyin.

Size gelen fare sorunlu, iade etmelisiniz. 2 hafta önce ben de almıştım, hiç öyle bir sorun yok.

Hocam araştırma yapınca kronik sorunu varmış sanırım böyle çok kişi yaşıyormuş. Bu sorunu yaşayanlar 1 hafta, 1 ay içinde düzeldiğini söylüyor ve çok uzun süre bu soruna devam eden mouse kullanıcılarıyla da karşılaşmadım.

Değişim yapmayı düşünüyorum ancak nasıl yapabilirim? İnternetten çok ürün alan birisi değilim ve genellikle aldıklarım bunun gibi sorun çıkma ihtimali olan ürünler de değil.

Teşekkür ederim şimdiden.

Hocam araştırma yapınca kronik sorunu varmış sanırım böyle çok kişi yaşıyormuş. Bu sorunu yaşayanlar 1 hafta, 1 ay içinde düzeldiğini söylüyor ve çok uzun süre bu soruna devam eden mouse kullanıcılarıyla da karşılaşmadım.

Değişim yapmayı düşünüyorum ancak nasıl yapabilirim? İnternetten çok ürün alan birisi değilim ve genellikle aldıklarım bunun gibi sorun çıkma ihtimali olan ürünler de değil.

Teşekkür ederim şimdiden.
Aldığınız yer ile görüşün onlar genelde bir kargo kodu verirler o kod ile kargoya verirseniz sizden para almadan iade ve ya değişim yaparlar. Gönderdiğiniz ürünün yanına bir de not yazın sorunun ne olduğu ile ilgili.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı