SteelSeries Rival 3 sağ tıka basılı tutulmuyor

432150

Hectopat
Arkadaşlar, Rival 3 sahibiyim. 2 saat önce yavaşça yere düştü. Sol tıka ve sağ tıka basılı tutulmuyordu. Sol tıkı bir şekilde hallettim ama sağ tıka basılı tuttuğumda çalışmıyor, basılı tutmayı bıraktığımda çalışıyor. Normalde çok bir sorun değil ama CS'de Quick Scope atamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, Rival 3 sahibiyim. 2 saat önce yavaşça yere düştü. Sol tıka ve sağ tıka basılı tutulmuyordu. Sol tıkı bir şekilde hallettim ama sağ tıka basılı tuttuğumda çalışmıyor, basılı tutmayı bıraktığımda çalışıyor. Normalde çok bir sorun değil ama CS'de quick scope atamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kanka bende Rival 3 kullanıcısıyım garantiye götür diyeceğim ama senden kaynaklı ve senin açmanıda öneremem Rival 3 gibi fareleri açmak çok riskli işinin ehli olan bir elektronikçiye gidip tamir etmesini iste.

Kanka bende Rival 3 kullanıcısıyım garantiye götür diyeceğim ama senden kaynaklı ve senin açmanıda öneremem Rival 3 gibi fareleri açmak çok riskli işinin ehli olan bir elektronikçiye gidip tamir etmesini iste.
Hocam garantiye veremiyorum çünkü ürün 3 yıl önce alındı. 3 yıldır Allah bilir kaç defa düşmüştür, hiçbir şey olmadı. Yeni bir switch sipariş edip elektrikçiye götüreceğim sanırsam.

Hocam zaten düşürdüğünüzde kabul etmiyorlar garantiyi.
Anlattığınız gibi elektrikçiye götürmek en mantıklısı.

Hocam garantiye veremiyorum çünkü ürün 3 yıl önce alındı. 3 yıldır Allah bilir kaç defa düşmüştür, hiçbir şey olmadı. Yeni bir Switch sipariş edip elektrikçiye götüreceğim sanırsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı