Sensörü temizleyin.Yeni aldım daha hiçbir sorunu yok ama siyah mousepadin üzerinde kullanırken oyunlarda vs. sürekli takılıyor veya hızlanamıyor, sebebi nedir?
Sensörü temizleyin.
Mousepad'i değiştirmeyi deneyin.Hocam sensör zaten temiz ve pırıl pırıl kutudan çıkardığım gibi denemdim sorun vardı. İlk işim zaten sensörü temzilemek oldu ve sorunda bir değişiklik yok. Başka yüzeylerde bir sorun yaşamıyorum.
Mousepadin linkini atar mısınız?Hocam sensör zaten temiz ve pırıl pırıl kutudan çıkardığım gibi denemdim sorun vardı. İlk işim zaten sensörü temzilemek oldu ve sorunda bir değişiklik yok. Başka yüzeylerde bir sorun yaşamıyorum.
Aynı Mouse bende de var hocam hiçbir sorunu yok mouse padinde sorun olabilirYeni aldım daha hiçbir sorunu yok ama siyah mousepadin üzerinde kullanırken oyunlarda vs. sürekli takılıyor veya hızlanamıyor, sebebi nedir?
Mousepadin linkini atar mısınız?
Aynı mouse bende sıkıntısız çalışıyor. Üstelik mousepadim renkli. Sizin kullandığınız mousepadin dokusu kötü olabilir.Mousepadi internetten almadım. Maalesef link atamam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.