FINEAX Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24 Çözümler 1 26 Mayıs 2021 #1 Merhaba son aylarda başıma gelen sol tıka basılı tutamama sorunum var. Çok nadir olsa da FPS oyunlarında spray atamıyorum. Sol tıka basılı tutarken 1-2 saniyeliğini algılamıyor sonradan ise geri algılıyor çözüm nedir? Cevaplarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2021
Merhaba son aylarda başıma gelen sol tıka basılı tutamama sorunum var. Çok nadir olsa da FPS oyunlarında spray atamıyorum. Sol tıka basılı tutarken 1-2 saniyeliğini algılamıyor sonradan ise geri algılıyor çözüm nedir? Cevaplarsanız sevinirim.
ApsimaTi Femtopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #2 son 10 gündür bende aynı sorunu yaşıyorum.Bimden almıştım sanırım tek tek dökülmeye başladılar.Garanti için mail attım bilmiyorum ne yapacağız.
son 10 gündür bende aynı sorunu yaşıyorum.Bimden almıştım sanırım tek tek dökülmeye başladılar.Garanti için mail attım bilmiyorum ne yapacağız.
FINEAX Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24 Çözümler 1 26 Mayıs 2021 #3 ApsimaTi dedi: Son 10 gündür bende aynı sorunu yaşıyorum. BİM'den almıştım sanırım tek tek dökülmeye başladılar. Garanti için mail attım bilmiyorum ne yapacağız. Genişletmek için tıkla... Ben alalı tam 1 yıl oldu bakalım. Garanti süresi geçti ne yapacağım bilmiyorum.
ApsimaTi dedi: Son 10 gündür bende aynı sorunu yaşıyorum. BİM'den almıştım sanırım tek tek dökülmeye başladılar. Garanti için mail attım bilmiyorum ne yapacağız. Genişletmek için tıkla... Ben alalı tam 1 yıl oldu bakalım. Garanti süresi geçti ne yapacağım bilmiyorum.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 26 Mayıs 2021 #4 FINEAX dedi: Ben alalı tam 1 yıl oldu bakalım. Garanti süresi geçti ne yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 2. el mi aldınız? Garanti süreleri 2 yıl değil mi bu ürünlerin?
FINEAX dedi: Ben alalı tam 1 yıl oldu bakalım. Garanti süresi geçti ne yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 2. el mi aldınız? Garanti süreleri 2 yıl değil mi bu ürünlerin?
Szerencse Kilopat Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 83 Yer Çankaya/ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İŞSİZ 1 Mart 2022 #5 Aynı sorunu bende yaşıyorum, Pubg'de 3 mermi atıp duruyor ardından tekrar atmaya başlıyor.