neptun1zm Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 130 Çözümler 2 10 Kasım 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Daha bugün aldım ve oyun oynarken takılma olduğunu fark ettim. Nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Daha bugün aldım ve oyun oynarken takılma olduğunu fark ettim. Nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #2 İade edin tekrar alın.
neptun1zm Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 130 Çözümler 2 10 Kasım 2021 #3 aLyX3N dedi: İade edin tekrar alın. Genişletmek için tıkla... İade kabul etmiyorlar ayrıca neden tekrar alayım?
aLyX3N dedi: İade edin tekrar alın. Genişletmek için tıkla... İade kabul etmiyorlar ayrıca neden tekrar alayım?
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #4 neptun1zm dedi: İade kabul etmiyorlar ayrıca neden tekrar alayım? Genişletmek için tıkla... O zaman servise yollayın.
neptun1zm dedi: İade kabul etmiyorlar ayrıca neden tekrar alayım? Genişletmek için tıkla... O zaman servise yollayın.
neptun1zm Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 130 Çözümler 2 10 Kasım 2021 #5 Başka yardım edebilecek arkadaş var mı veya sorunu yaşayıp çözen birisi?
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #6 neptun1zm dedi: Başka yardım edebilecek arkadaş var mı veya sorunu yaşayıp çözen birisi? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni almışsınız servise yolluyacağınıza burada çözüm arıyorsunuz madem bu kadar az değer veriyorsanız malınıza biz niye uğraşalım?
neptun1zm dedi: Başka yardım edebilecek arkadaş var mı veya sorunu yaşayıp çözen birisi? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni almışsınız servise yolluyacağınıza burada çözüm arıyorsunuz madem bu kadar az değer veriyorsanız malınıza biz niye uğraşalım?
neptun1zm Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 130 Çözümler 2 10 Kasım 2021 #7 aLyX3N dedi: Hocam yeni almışsınız servise yolluyacağınıza burada çözüm arıyorsunuz madem bu kadar az değer veriyorsanız malınıza biz niye uğraşalım? Genişletmek için tıkla... Satın alırken denedim yoktu sorun eve geldim şu an var ve yardım istedim normal değil mi? Sorun olsaydı orada zaten almazdım. Sorun çözüldü. Son düzenleme: 11 Kasım 2021
aLyX3N dedi: Hocam yeni almışsınız servise yolluyacağınıza burada çözüm arıyorsunuz madem bu kadar az değer veriyorsanız malınıza biz niye uğraşalım? Genişletmek için tıkla... Satın alırken denedim yoktu sorun eve geldim şu an var ve yardım istedim normal değil mi? Sorun olsaydı orada zaten almazdım. Sorun çözüldü.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #8 neptun1zm dedi: Satın alırken denedim yoktu sorun eve geldim şu an var ve yardım istedim normal değil mi? Sorun olsaydı orada zaten almazdım. Sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Sorunun nasıl çözüldüğünü yazarsanız başka insanlarada çözüm olabilir.
neptun1zm dedi: Satın alırken denedim yoktu sorun eve geldim şu an var ve yardım istedim normal değil mi? Sorun olsaydı orada zaten almazdım. Sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Sorunun nasıl çözüldüğünü yazarsanız başka insanlarada çözüm olabilir.
neptun1zm Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 130 Çözümler 2 11 Kasım 2021 #9 aLyX3N dedi: Sorunun nasıl çözüldüğünü yazarsanız başka insanlarada çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Sorun mouse pad kaynaklıymış bugün yeni bir tane aldım ve şu an bir sorun yok ayrıca güncelleme varsa onları da yapın. Ek olarak farklı bir USB girişi deneyebilirsiniz. İyi forumlar.
aLyX3N dedi: Sorunun nasıl çözüldüğünü yazarsanız başka insanlarada çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Sorun mouse pad kaynaklıymış bugün yeni bir tane aldım ve şu an bir sorun yok ayrıca güncelleme varsa onları da yapın. Ek olarak farklı bir USB girişi deneyebilirsiniz. İyi forumlar.