E EmirhanTex Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:26 #1 Selamlar SteelSeries Rival 3 farem sürekli takılma yapıyor. Bunun bir çözümü var mı? Daha bugün aldım. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 01:31
Selamlar SteelSeries Rival 3 farem sürekli takılma yapıyor. Bunun bir çözümü var mı? Daha bugün aldım.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 2.224 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:38 #2 EmirhanTex dedi: Selamlar SteelSeries Rival 3 farem sürekli takılma yapıyor. Bunun bir çözümü var mı? Daha bugün aldım. Genişletmek için tıkla... Pad ne kullanıyorsunuz ?
EmirhanTex dedi: Selamlar SteelSeries Rival 3 farem sürekli takılma yapıyor. Bunun bir çözümü var mı? Daha bugün aldım. Genişletmek için tıkla... Pad ne kullanıyorsunuz ?
E EmirhanTex Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:46 #3 ca9an dedi: Pad ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... SteelSeries kendi padi ca9an dedi: Pad ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Açıkçası çok canımı sıktı hevesle almıştım.
ca9an dedi: Pad ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... SteelSeries kendi padi ca9an dedi: Pad ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Açıkçası çok canımı sıktı hevesle almıştım.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 2.224 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:48 #4 EmirhanTex dedi: SteelSeries kendi padi Açıkçası çok canımı sıktı hevesle almıştım. Genişletmek için tıkla... Ne kadara almıştınız ?
EmirhanTex dedi: SteelSeries kendi padi Açıkçası çok canımı sıktı hevesle almıştım. Genişletmek için tıkla... Ne kadara almıştınız ?
E EmirhanTex Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:50 #5 ca9an dedi: Ne kadara almıştınız ? Genişletmek için tıkla... 2.500 ca9an dedi: Ne kadara almıştınız? Genişletmek için tıkla... Var mıdır bir çözümü yoksa iademi iade kabul ediliyor mu bilmiyorum.
ca9an dedi: Ne kadara almıştınız ? Genişletmek için tıkla... 2.500 ca9an dedi: Ne kadara almıştınız? Genişletmek için tıkla... Var mıdır bir çözümü yoksa iademi iade kabul ediliyor mu bilmiyorum.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 2.224 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:52 #6 EmirhanTex dedi: 2.500 Var mıdır bir çözümü yoksa iademi iade kabul ediliyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Varsa öyle bir seçenek iade edin hocam. 2500 liraya o mouse alınmaz.
EmirhanTex dedi: 2.500 Var mıdır bir çözümü yoksa iademi iade kabul ediliyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Varsa öyle bir seçenek iade edin hocam. 2500 liraya o mouse alınmaz.
E EmirhanTex Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:53 #7 ca9an dedi: Varsa öyle bir seçenek iade edin hocam. 2500 liraya o mouse alınmaz. Genişletmek için tıkla... Çözümü yok o zaman iade olmazsa nasıl çözebilirim bilginiz var mı?
ca9an dedi: Varsa öyle bir seçenek iade edin hocam. 2500 liraya o mouse alınmaz. Genişletmek için tıkla... Çözümü yok o zaman iade olmazsa nasıl çözebilirim bilginiz var mı?
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 2.224 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:55 #8 EmirhanTex dedi: Çözümü yok o zaman iade olmazsa nasıl çözebilirim bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Başka mouse kullandığınızda da aynı sonuç oluyorsa, pad kaynaklıdır. Olmuyorsa ya yazılım ya da donanım kaynaklıdır. Onu bir deneyin.
EmirhanTex dedi: Çözümü yok o zaman iade olmazsa nasıl çözebilirim bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Başka mouse kullandığınızda da aynı sonuç oluyorsa, pad kaynaklıdır. Olmuyorsa ya yazılım ya da donanım kaynaklıdır. Onu bir deneyin.
E EmirhanTex Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:56 #9 ca9an dedi: Başka mouse kullandığınızda da aynı sonuç oluyorsa, pad kaynaklıdır. Olmuyorsa ya yazılım ya da donanım kaynaklıdır. Onu bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Başka mouse kablolu onda bir sorun yok.
ca9an dedi: Başka mouse kullandığınızda da aynı sonuç oluyorsa, pad kaynaklıdır. Olmuyorsa ya yazılım ya da donanım kaynaklıdır. Onu bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Başka mouse kablolu onda bir sorun yok.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 2.224 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:57 #10 EmirhanTex dedi: Başka mouse kablolu onda bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Mouse kaynaklı o zaman. Varsa güncellemesi onları yapın, öyle deneyin. Yoksa iade edin. 2500 liraya çok daha iyi ürünler var.
EmirhanTex dedi: Başka mouse kablolu onda bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Mouse kaynaklı o zaman. Varsa güncellemesi onları yapın, öyle deneyin. Yoksa iade edin. 2500 liraya çok daha iyi ürünler var.