Çözüldü SteelSeries Rival 3 tekerleği çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enesssiste

Zeptopat
Daha fazla  
SteelSeries Rival 3 Mouse tekeri çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tekerlek kısmen tırtıklı bir yerden geçer, buradan da sensör benzeri bir yere aktarılır. Mouse’un altındaki padleri kaldırıp vidalardan açarsanız, içinde tekerleğin sağında ya da solunda dediğim gibi yuvarlak tırtıklı bir şey olan yeri göreceksiniz. Orayı pense gibi bir şey ile çok hafifçe sıkın. Fazla sıkmayın çünkü hassas aletler. Kusura bakmayın, isimlerini tam bilmiyorum, umarım işinize yarar.
Tekerlek kısmen tırtıklı bir yerden geçer, buradan da sensör benzeri bir yere aktarılır. Mouse’un altındaki padleri kaldırıp vidalardan açarsanız, içinde tekerleğin sağında ya da solunda dediğim gibi yuvarlak tırtıklı bir şey olan yeri göreceksiniz. Orayı pense gibi bir şey ile çok hafifçe sıkın. Fazla sıkmayın çünkü hassas aletler. Kusura bakmayın, isimlerini tam bilmiyorum, umarım işinize yarar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Kanka sen adamın dibisin yaptım işe yardı çok sağ ol kralsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…