SteelSeries Rival 3 tıklama problemi nasıl çözülür?

m1rzalp

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i5-12400f
Geforce RTX 3060Ti x3
Asus prime B660M-k D4
Twinmos 16Gb Tek Kanal RAM
Twinmos 512GB NVmE m.2 SSD
Cougar Helor 240 Sıvı soğutucu
Cougar 750w 80+ Bronze PSU
Cougar DarkBlader x5 RGB
2 senedir kullanıyorum. Sol klik tek tek basınca algılıyor ancak basılı tuttuğumda bırakana kadar algılamıyor. Yani basınca değil, kaldırınca algılıyor. Çözümü var mı?

Switch degistirmek disinda bir cozumu oldugunu sanmiyorum.

Bosu bosuna gommuyoruz Rival 3'u.

Steelseries markası ünlü olduğu için almıştım. Zaten iki click'e de hafif vurunca çift tıklıyor. Sorunlu mouse aga. Bundan sonra gömeceğim.

Hocam ben alırken herkes övüyordu ama.
Ben alırken onca inceleme okudum hiçbiri gömmüyordu bence bu bütçe için iyi fare sayılır.
Forumdaki "Rival 3 alınır mı?" benzeri baslikli konulari okursaniz ne demek istedigimi daha iyi anlayabilirsiniz. Fiyatina gore iyi degil, kronik sorunlari mevcut. Ben hicbir konuda onermedim bu urunu.

Benzer fiyatlarda SS Sensei Ten, SS Prime gibi cok daha iyi alternatifler var.

Urunler markaya gore degil modele gore yargilanmali arkadaslar.

Doğrudur hocam bir şey diyemem. Açıkçası ben alırken bu en ucuz modellerdendi gittim denedim biraz araştırdım aşırı olumsuz bir şey görmedim aldım. Hoşumada gitmedi değil açıkçası dediginiz modeller hem daha pahalı hem de benim hoşuma çok gitmemişti açıkçası.Arkaşın sorunu büyük ihtimal switch değiştirmek çok zor değil zaten.

Switch degistirmek bence hic de kolay bir islem degil, kisiden kisiye degisir tabii. Ornek bir fare switch degisim videosu birakiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz de haklisiniz, forumda bilgisi olmayip Rival 3, TUF M3 gibi sorunlu urunleri oneren, oven cok kisi var. Detayli arastirma yapmak lazim.

Vallaha ss'den soğudum biraz ya. Ne kadar sadece ürün kronik sorunlu olsa da bilmiyorum. İnsan psikolojisi işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…