SteelSeries Rival 3 vs Aerox 3

alley35

Hectopat
Merhabalar,
SteelSeries oyuncu faresi alacağım fakat kararsız kaldım. Rival 3 ve aerox 3 arasında 70-75 TL gibi bir fiyat farkı var. Sensörleri aynı fakat arada 21 gramlık bir ağırlık farkı var aerox 3 daha hafif ve tasarımı delikli daha hoş duruyor. Benim şüphe ettiğim nokta aerox 3'ün içine toz vs. kaçtığında sıkıntı çıkacağı konusu. Sizce 80 TL fark verip aerox 3 almaya değer mi?

SteelSeries kinzu v2, Rival 310, Sensei Ten modellerini kullandım hepsi performans olarak beni mutlu etmişti ama sağlamlık bakımdan iyi değillerdi. Kinzu 1 yılda sol Click bozulmuştu. Rival 310 kronik sorunlu kauçuk atıyor. Sensei Ten de kullanmaya başlayalı 6 7 ay oldu sol Click'den tuhaf sesler gelmeye başladı direkt satıp başka bir markaya geçtim. Attığınız modellerde de kronik bir sorun olabilir. Uzun ömürlülük arıyorsanız SteelSeries'den uzuk durun bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı