Merhabalar,
SteelSeries oyuncu faresi alacağım fakat kararsız kaldım. Rival 3 ve aerox 3 arasında 70-75 TL gibi bir fiyat farkı var. Sensörleri aynı fakat arada 21 gramlık bir ağırlık farkı var aerox 3 daha hafif ve tasarımı delikli daha hoş duruyor. Benim şüphe ettiğim nokta aerox 3'ün içine toz vs. kaçtığında sıkıntı çıkacağı konusu. Sizce 80 TL fark verip aerox 3 almaya değer mi?
SteelSeries kinzu v2, Rival 310, Sensei Ten modellerini kullandım hepsi performans olarak beni mutlu etmişti ama sağlamlık bakımdan iyi değillerdi. Kinzu 1 yılda sol Click bozulmuştu. Rival 310 kronik sorunlu kauçuk atıyor. Sensei Ten de kullanmaya başlayalı 6 7 ay oldu sol Click'den tuhaf sesler gelmeye başladı direkt satıp başka bir markaya geçtim. Attığınız modellerde de kronik bir sorun olabilir. Uzun ömürlülük arıyorsanız SteelSeries'den uzuk durun bence.
@alley35 Aerox 3 alınmaz, önermem. Xtrfy M42 veya Hyperx Haste bakabilirsiniz. Steelseries bu işi beceremiyor. Rakiplerine göre aşırı düşük özellikleri var Aerox 3'ün.