SteelSeries Rival 3 vs ASUS ROG Gladius II Core vs Razer DeathAdder V2 Mini

Bütçe
300

Beratgazi

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Ürünün kalitesi önemli birazcık marka takıntım var bilmediğim bir markayı almak istemem. Yazılımın olması önemli. Çoğunlukla FPS tarzı oyunlar oynuyorum sensörünün kaliteli olması lazım. Malum öğrencilik her zaman mouse alamayacağım için beni uzun süre götürmesini istiyorum.
Bu arada:
Elimin uzunluğu: 19cm.
Genişliği: 10cm.
Tutuş şeklimde claw grip.
Fakat şu anki mouse çok küçük olduğu için böyle tutuyorum mouse belki daha büyük bir mouse alırsam tutuş şeklim değişir.

Bundan önce bir konu açtım ve bu 3 mouse önerildi bende bir karşılaştırma konusu açmak istedim.

Bu arada başka önerileriniz varsa onlara da açığım.

Öncelikle herkese merhaba. Ürünün kalitesi önemli birazcık marka takıntım var bilmediğim bir markayı almak istemem. Yazılımın olması önemli. Çoğunlukla FPS tarzı oyunlar oynuyorum sensörünün kaliteli olması lazım. Malum öğrencilik her zaman mouse alamayacağım için beni uzun süre götürmesini istiyorum.
Bu arada:
Elimin uzunluğu: 19cm.
Genişliği: 10cm.
Tutuş şeklimde claw grip.
Fakat şu anki mouse çok küçük olduğu için böyle tutuyorum mouse belki daha büyük bir mouse alırsam tutuş şeklim değişir.

Bundan önce bir konu açtım ve bu 3 mouse önerildi bende bir karşılaştırma konusu açmak istedim.

Bu arada başka önerileriniz varsa onlara da açığım.
Viper Mini alın geçin, en iyi bu. 20 cm elimle bende claw tutuyorum, viper mini elime tam gelmişti. Viper Mini Rival 3'ten daha iyi. Deathadder V2 Mini de güzel ama palm tutuş için uygun. Asus ise Viper Mini varken bence alınmaması gerekn bir mouse.

Rival 3 terleme durumlarında yanlardan çok kayma yapıyor yaz aylarında, ev sıcaklığında veya herhangi bir durumda eliniz terliyorsa Rival 3 önermem. Aynı boyutlara yakın Razer da mini kullanmaya başladım Rival 3'e göre çok daha rahat ve kayma problemi yok yanında gelen aparatları takınca. Yalın hali Rival 3 ile çok benzer. Bu özelliğinden ziyade Rival 3 optik problemi oluştu yaklaşık 5-6 ay sonra hızlı kullanımda tekleme yapıyordu. Garantiye gönderdim bakalım ne sonuç çıkacak. Pençe tutuşu Rival 3 ile Razer da mini aynı sayılır bana göre. Pençe tutuşu bakımından Rival 3 bırakıp miniye geçince hemen alıştım. İkisi arasında pek bir fark yok. Razer da mininin yanında verilen aparatlar Rival 3 yanında verilse Rival tercih edilebilir ama bu şartlarda mini tavsiye ederim. Kaydırmaz aparatları sayesinde ele daha da iyi oturuyor hem. Birde razer viper mini ile da mini arasında kalabilirsiniz bende kalmıştım. Ben da aldım memnunum şimdilik. Viper mini 40 dolardan satılıyorken deathadder mini 50 dolara satılıyordu yurtdışı pazarında.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı