SteelSeries Rival 3 vs. Gamepower Devour

Bütçe
300-350TL

EmreColak123

Centipat
Arkadaşlar, mouse alacağım 300-350 TL arasında olmasını istiyorum. SteelSeries Rival 3 - Gamepower Devour bu 2 mouse arasında kaldım. Baska onerileriniz olursa ya da hangisini almamı onerirseniz iyi olabilir. Genellikle oynadığım oyunlar Fortnite, FiveM, Unturned, Apex, Sea of Thieves, Among Us, GTA 5 bu tarz oyunlar.

Steelseries'in giriş seviyesinin malzeme kalitesi bile GamePower'ın malzeme kalitesinden iyidir. Düşünmeden SteelSeries alınmalı.

Arkadaşlar, mouse alacağım 300-350 TL arasında olmasını istiyorum. SteelSeries Rival 3 - Gamepower Devour bu 2 mouse arasında kaldım. Baska onerileriniz olursa ya da hangisini almamı onerirseniz iyi olabilir. Genellikle oynadığım oyunlar Fortnite, FiveM, Unturned, Apex, Sea of Thieves, Among Us, GTA 5 bu tarz oyunlar.
Tutuş şeklin, elin büyüklüğü?

Elinin eni ve boyu nedir ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip,claw,palm belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz bu arada Rival 3 ve aynı sensörü kullanan farelerde LOD sorunu var FPS oyunu oynuyorsan almanı önermem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı