Canberj Femtopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #1 Bu iki mouse arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Sensör ve IPS açısından. Sadece FPS oyunları oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021
Bu iki mouse arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Sensör ve IPS açısından. Sadece FPS oyunları oynuyorum.
A Albayyasar Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #2 Canberj dedi: Bu iki mouse arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Sensör ve IPS açısından. Sadece FPS oyunları oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Model O'nun sensörünü Rival 700 kullanıyor. Ben olsam model O'yu alırdım.
Canberj dedi: Bu iki mouse arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Sensör ve IPS açısından. Sadece FPS oyunları oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Model O'nun sensörünü Rival 700 kullanıyor. Ben olsam model O'yu alırdım.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #3 Sensör olarak Glorious bir tık daha iyi. Aralarında 100TL bir fark var. Bütçeniz Glorious'a yetiyorsa Glorious.
Sensör olarak Glorious bir tık daha iyi. Aralarında 100TL bir fark var. Bütçeniz Glorious'a yetiyorsa Glorious.
W WaIter White Decapat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 18 Mayıs 2021 #4 Model O.