SteelSeries Rival 3 vs Rampage SMX-R111 Defilade

Yer
Republic of Fenerbahçe
Daha fazla  
Meslek
Mechanical Engineer
Soru başlıkta net ve ikisi de güzel mouse kararsızlık durumu mevcut. Gönül isterki SteelSeries Sensei Ten almak ama çok pahalı. Bu yüzden bu ikisininden hangisini önerirsiniz? Bir de harici bir sorum daha olacak. Ele en uyumlu mouse seçimi nasıl yaplır? Konudan ayrı olarak düşündüğüm klavye olan Logitech G G213 Prodigy ile Rampage KB-R89 Eagle USB Red Swi̇tch karşılaştırmasınıda bekliyorum. Klavye önerilerinizide paylaşabilirsiniz. Teşekkürler.

Soru başlıkta net ve ikisi de güzel mouse kararsızlık durumu mevcut. Gönül isterki SteelSeries senseiten almak ama çok pahalı. Bu yüzden bu ikisininden hangisini önerirsiniz? Bir de harici bir sorum daha olacak. Ele en uyumlu mouse seçimi nasıl yaplır? Konudan ayrı olarak düşündüğüm klavye olan Logitech G G213 Prodigy ile Rampage KB-R89 eagle USB Red swi̇tch karşılaştırmasınıda bekliyorum. Klavye önerilerinizide paylaşabilirsiniz. Teşekkürler.

SteelSeries Rival 3 - Logitech G213.

SteelSeries ile Rampage'yi karşılaştırmak, Lamborghini ile tofaşı karşılaştırmakla aynıdır. Tavsiyem SteelSeries almanız yönünde olacaktır.

Farkındayım kalite farkı dağlar kadar. Rampage SMX-R111 Defilade Vatan Bilgisayar'da denemiştim, ele uyumu fena değildi ama SteelSeries Rival 3 elime küçük gelir mi diye düşünüyorum. Dediğim gibi mağazalar her mouse denemek için ambalajından çıkarmıyor ve SteelSeries Rival 3 deneme şansı bulamadım. Ama bütçeyi biraz daha arttırabilirsem kesinlikle SteelSeries Sensei Ten alırım.
SteelSeries Rival 3 - Logitech G213.

Rampage olan mekanik ama dediğiniz gibi Logitech G213 olanı daha çok beğenmiştim.

Farkındayım kalite farkı dağlar kadar. Rampage SMX-R111 defilade Vatan Bilgisayar'da denemiştim, ele uyumu fena değildi ama SteelSeries Rival 3 elime küçük gelir mi diye düşünüyorum. Dediğim gibi mağazalar her mouse denemek için ambalajından çıkarmıyor ve SteelSeries Rival 3 deneme şansı bulamadım. Ama bütçeyi biraz daha arttırabilirsem kesinlikle SteelSeries senseiten alırım.

Rampage olan mekanik ama dediğiniz gibi Logitech G213 olanı daha çok beğenmiştim.

Rampage mekanik almaktansa Logitech membrane almayı tercih ederim.

Şu an dersim var bakmayı çok isterdim diğer arkadaşlar yardımcı olurlar ders bittikten sonra yazarım bende.

Tamam bekliyorum eyvallah.
Rival 3 vs Rival 110 karşılaştırmasını özellikleri ile yapabilir misiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı