SteelSeries Rival 3 vs. Razer DeathAdder Essential

Bütçe
300

Mekzo

Hectopat
Merhaba, 1 yıldır Logitech G203 Lightsync kullanıyorum.

Sol Click tuşu bozuldu fakat çalışıyor, bugünde bir tane skatesi çıktı. Kullanımı rahatsız edici oldu bende yeni mouse almak istiyorum.

Forumda araştırdım fakat mouselerin fiyatı uçmuş, bu nedenle bunlardan hangisini önerirsiniz?

Sizinde önerilerinizi almak isterim.

SteelSeries Rival 3
Razer DeathAdder Essential

Steelseries rival 3 kullanıyorum. Gayet memnunum. Sadece scroll tuşunu yukarı çekince bazen ses geliyor. Takılma felan hiçbir şey yok. Tavsiye ederim.

Eğer kablolu kablosuz ayırt etmiyorsan razer viper 8khz var 2 gün oldu alalı cok iyi bir mause basım hissiyatı ve akıcılığı çok iyi onun dısında rival 3

İkisi arasından Rival 3 ama LOD sorunu var, bu sebeple önerebileceğim bir mouse değil.
AGM700 bakabilirsin.

Razer deathadder v2 mini öneririm ama yinede aman aman bir performans değiştirmez.

Steelseries rival 3 kullanıyorum. Gayet memnunum. Sadece scroll tuşunu yukarı çekince bazen ses geliyor. Takılma felan hiçbir şey yok. Tavsiye ederim.
Teşekkürler, scroll tuşları genelde zaten ses çıkartmaz mı kulaklık takacağım için pekte sorun değil benim için.
Eğer kablolu kablosuz ayırt etmiyorsan razer viper 8khz var 2 gün oldu alalı cok iyi bir mause basım hissiyatı ve akıcılığı çok iyi onun dısında rival 3
Razer viper markalarını zamanında alacaktım fakat şu an için o kadar veremem beni rival 3 götürür gibi.
Teşekkürler bu mouse benlik değil LOD sorunu bilmiyorum.
Teşekkürler, galiba rival 3 almayı düşünüyorum veya cebimde bütçe olursa bimdeki Sensei Ten olanı da alabilirim ama büyük ihtimalle rival 3 alacağım.

Hayırlı olsun diyelim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…