Bütçeniz nedir? Eğer bu civarlara çıkabilirseniz HyperX PulseFire Haste var:
İkisi de çöp.

SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Elinizin boyutu ve tutuş şekliniz mouse seçimi konusunda bayağı önemli.Paylaşabilir misiniz ona göre tavsiye verelim.Hatta oynadığınız oyunlar da etken rol oynuyor.1000 veya 1100TL'yi geçmesin.
Rival 3 dedim bu Rival3 değil.
Elinizin boyutu ve tutuş şekliniz mouse seçimi konusunda bayağı önemli. Paylaşabilir misiniz ona göre tavsiye verelim.
İkisinden birini almak zorunda değilsiniz.Aynı fiyat bandında çok daha iyi muadilleri mevcut örnek SS Prime FPS, HyperX Haste gibi.Razer deatadder Essential elime bayağı iyi oturmuştum tam gelmişti Rival3 birazcık küçük kalmıştı.
Bir farede sizin için önemli olan özellik veya özellikler nedir? FPS oyunları oynayan bir oyuncu genellikle farenin sensörünü önemser, aydınlatma şart değildir.MMORPG (LoL tarzı) oyunlar oynayan birisi farenin çok sayıda makro tuşu olmasına dikkat eder.Oyunla işim yok, benim için aydınlatması güzel olsun diyen bir kullanıcı için rgb önemlidir örneğin.İkisinden birini almak zorunda değilsiniz.Aynı fiyat bandında çok daha iyi muadilleri mevcut örnek SS Prime FPS, HyperX Haste gibi.
İkisinden birini almak zorunda değilsiniz. Aynı fiyat bandında çok daha iyi muadilleri mevcut örnek SS Prime FPS, HyperX haste gibi.
Bir farede sizin için önemli olan özellik veya özellikler nedir? FPS oyunları oynayan bir oyuncu genellikle farenin sensörünü önemser, aydınlatma şart değildir. MMORPG (LoL tarzı) oyunlar oynayan birisi farenin çok sayıda makro tuşu olmasına dikkat eder. Oyunla işim yok, benim için aydınlatması güzel olsun diyen bir kullanıcı için RGB önemlidir örneğin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.