SteelSeries Rival 3 vs Rival 300S vs Sensei Ten

rofu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci ( Ölene dek )
SteelSeries bir mouse almak istiyorum. 500 TL bir bütçem var. Bu 3 mouse arasında kaldım. Önerinizi almak istiyorum. Rival 3 tasarım olarak güzel ama elime tam oturmaz diye düşünüyorum. Palm stilinde salyalı bir oyuncuyum. Sensei Ten'in sensörü çok iyi ama abi kaplumbağaya benziyor mouse. Tasarımından dolayı içime sinmedi açıkçası. Rival 300S ise tam bana göre bir mouse tasarımı eh işte palm tutuşuna da uygun. Ama Sensei Ten'deki sensörler bu mousede yok ve Rival 3'deki tasarım kadar güzel değil. Of çok zor :D Bu mouseler haricinde bir öneriniz olursa onu da seve seve alırım. Şimdiden teşekkürler.

SteelSeries bir mouse almak istiyorum. 500 TL bir bütçem var. Bu 3 mouse arasında kaldım. Önerinizi almak istiyorum. Rival 3 tasarım olarak güzel ama elime tam oturmaz diye düşünüyorum. Palm stilinde salyalı bir oyuncuyum. Sensei Ten'in sensörü çok iyi ama abi kaplumbağaya benziyor mouse. Tasarımından dolayı içime sinmedi açıkçası. Rival 300S ise tam bana göre bir mouse tasarımı eh işte palm tutuşuna da uygun. Ama Sensei Ten'deki sensörler bu mousede yok ve Rival 3'deki tasarım kadar güzel değil. Of çok zor :D Bu mouseler haricinde bir öneriniz olursa onu da seve seve alırım. Şimdiden teşekkürler.
Attığım fareyi almanı öneririm Razer Viper'da rattle denilen bir sorun varmış.

Bu bütçedeki mouse'ların neredeyse hepsi birbiriyle benzer özellikler taşıyor. Elinize uyanı alabilirsiniz. Benim önerilerim;
  • Cooler Master MM710/711
  • Razer Viper/Mini
  • Glorious Model O/D

Viper Mini hariç (gelemedi hala Türkiye'ye bildiğim kadarıyla) hepsini deneme şansım oldu. Model O şu an kullandığım mouse. Hepsi üst düzey mouselar.

Aralarında fiyat/performans olarak en uygunu MM710 olacaktır. 400 civarına bulunabiliyordu en son.
Attığım fareyi almanı öneririm Razer Viper'da rattle denilen bir sorun varmış.

Rattle her mouse için çıkabilecek, tüm modele özgü değil de sadece o kutudan çıkan o mouse için karşılaşılabilinecek bir sorun. Her kopyada karşılaşılabilen bir problem değil bu bahsettiğin.

Deathadder V2 de denedim bu arada. O fiyat oldukça uygun, eğer ergo mouse tercih edilecekse 419 tl çok iyi fiyat. Üstteki sayılanlardan eksik bir yanı yok hiç.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı