Arasından hangisi iyidir? İkisinden birini alacağım, başka önermenize gerek yok. Prime iyi deniyor, alınır mı? 77 gr'mış. Bloody V7 kullanıyorum halihazırda, elim tam oturuyor.
Zaten sanırsam da 1.050 TL değil hocam daha pahalı Yurt dışından bir şeyse almayayım ben ya. 1.050 TL'ye alınabilecek bir önerin var mıdır hocam? M300S baktım, G308 baktım, bir de 1.000 civarına bir şey arıyorum.
En ucuz Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Neredeyse çıktığı zamandan beri kullanıyorum Rival 3'ü ve hiçbir sıkıntısını herhangi bir problemini görmedim. İkisi arasından Rival 3 öneririm. Ama tercihim bütçeyi biraz daha arttırarak SteelSeries Rival 5 daha mantıklı olabilir.
Neredeyse çıktığı zamandan beri kullanıyorum Rival 3'ü ve hiçbir sıkıntısını herhangi bir problemini görmedim. Rival 3 önerebilirim ama bütçeyi biraz daha arttırarak SteelSeries Rival 5 öneririm.
En ucuz Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam buna baktım da hiçbir problemi yok gibi. Bunu alacağım sanırım.
@narko7 fareyi aldım, gayet şık ve hafif hatta bayağı rahat geldi de malzemesi çok plastik gibiymiş. Yine de teşekkürler, 1.000 TL'yi hak ettiğini düşünüyorum.