MoonKnight21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.322 Makaleler 1 Çözümler 6 25 Temmuz 2021 #11 Schentienel dedi: Benim arkadaşta var hocam haftada bir şarja takıyor(pilleri) bence sizde bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Günde kaç saat kullanıyorlar o önemli. Ben 9-10 saat pc başındayım.
Schentienel dedi: Benim arkadaşta var hocam haftada bir şarja takıyor(pilleri) bence sizde bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Günde kaç saat kullanıyorlar o önemli. Ben 9-10 saat pc başındayım.
polestar0 Femtopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #12 MoonKnight21 dedi: Duracell pil kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... OEM pil değilse sorun çıkartır elbette. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2023
MoonKnight21 dedi: Duracell pil kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... OEM pil değilse sorun çıkartır elbette.
M mcergun Decapat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #13 Son günlerde eski konuları hortlayan bir güruh çıktı ortaya. Kimi soru sorar, kimi 1.5 sene önceki adama ürün hakkında yorum yapar. Çok ilginç
Son günlerde eski konuları hortlayan bir güruh çıktı ortaya. Kimi soru sorar, kimi 1.5 sene önceki adama ürün hakkında yorum yapar. Çok ilginç
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 2 Ocak 2023 #14 Xtron dedi: İtopya'da da aynı fiyatta şu anda. Genişletmek için tıkla... Kablolu olandır, kablosuz olan değilidr.
Xtron dedi: İtopya'da da aynı fiyatta şu anda. Genişletmek için tıkla... Kablolu olandır, kablosuz olan değilidr.
Kadir Güvener Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 1.234 Çözümler 2 Yer İstanbul 2 Ocak 2023 #15 Keşke konuyu hortlatmasanız boş yere heyecanlandım...
akavora Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 466 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #16 İndirim Köşesi'nde açılan konular 1 ay sonra otomatik kapansın bence
polestar0 Femtopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #17 Kadir Güvener dedi: Keşke konuyu hortlatmasanız boş yere heyecanlandım... Genişletmek için tıkla... abi şuanda fiyatı uygun bence günümüz ekonomik şartlara ve f/p perfonmansına göre elbette (konunun tarihine bakmadım heyecanlanan arkadaşlar kusura bakmasın :d) mcergun dedi: Son günlerde eski konuları hortlayan bir güruh çıktı ortaya. Kimi soru sorar, kimi 1.5 sene önceki adama ürün hakkında yorum yapar. Çok ilginç Genişletmek için tıkla... tarihe bakmadım valla önerilenlere çıktı cevapladım :d
Kadir Güvener dedi: Keşke konuyu hortlatmasanız boş yere heyecanlandım... Genişletmek için tıkla... abi şuanda fiyatı uygun bence günümüz ekonomik şartlara ve f/p perfonmansına göre elbette (konunun tarihine bakmadım heyecanlanan arkadaşlar kusura bakmasın :d) mcergun dedi: Son günlerde eski konuları hortlayan bir güruh çıktı ortaya. Kimi soru sorar, kimi 1.5 sene önceki adama ürün hakkında yorum yapar. Çok ilginç Genişletmek için tıkla... tarihe bakmadım valla önerilenlere çıktı cevapladım :d
5 520258 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.534 Çözümler 13 3 Ocak 2023 #18 Yahu heyecanlandım baktım 640 TL önüme patladı.