babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 34 8 Mart 2024 #1 Mağazada deneyimleyebildim. Sizce alınır mı? Ve kablo ile şarj edebiliyor muyum?
BlackRazorX Hectopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 1.862 Çözümler 6 8 Mart 2024 #2 Kesinlikle almayın, Prime Mini Wireless alın. Prime Mini'de şarj etme olayı var, Rival 3 iki adet AA pille çalışıyor ve çabuk bitiyor. Ayrıca Prime Mini Wireless'i kablo ile de kullanabiliyorsunuz.
Kesinlikle almayın, Prime Mini Wireless alın. Prime Mini'de şarj etme olayı var, Rival 3 iki adet AA pille çalışıyor ve çabuk bitiyor. Ayrıca Prime Mini Wireless'i kablo ile de kullanabiliyorsunuz.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 8 Mart 2024 #3 Alınmaz.
InDesign Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 1.064 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B550M PRO-VDH WIFI DDR4 AM4 İşlemci: AMD Ryzen 7 5700X 3.4GHZ 36MB AM4 65W Ekran Kartı: Inno3D RTX3070 Twin x2 8GB 256Bit GDDR6(LHR) Ram: Crucial Ballistix 16GB (2x8) 3200MHz DDR4 CL16 Monitör: MSI 27" OPTIX 165HZ, 1MS Curved Gaming Monitor Klavye: Cooler Master CK550 V2 Red Switch Mouse: Logitech G502 Hero Kulaklık: Logitech G733 Cinsiyet Erkek Meslek Esport Manager 8 Mart 2024 #4 Alınmaz hocam pille uğraşıyorsunuz.
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 303 Çözümler 3 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #5 babaproo dedi: Mağazada deneyimleyebildim. Sizce alınır mı? Ve kablo ile şarj edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Prime varken alınmaz.
babaproo dedi: Mağazada deneyimleyebildim. Sizce alınır mı? Ve kablo ile şarj edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Prime varken alınmaz.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.915 Makaleler 6 Çözümler 30 8 Mart 2024 #6 BlackRazorX dedi: Kesinlikle almayın, Prime Mini Wireless alın. Prime Mini'de şarj etme olayı var, Rival 3 iki adet AA pille çalışıyor ve çabuk bitiyor. Ayrıca Prime Mini Wireless'i kablo ile de kullanabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Link: SteelSeries Prime Mini Kablosuz Gaming Mouse - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Prime Mini Kablosuz Gaming Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Rival 3 ne kablolu ne kablosuz alınmaz. Rival 3 eline oturduysa Eloshape sitesinden Prime Mini Wireless ile farkına bakabilirsin. Neredeyse benzer boyuttalar zaten. EloShapes - Mouse Comparison Tools Find and compare the shapes and specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for you! www.eloshapes.com
BlackRazorX dedi: Kesinlikle almayın, Prime Mini Wireless alın. Prime Mini'de şarj etme olayı var, Rival 3 iki adet AA pille çalışıyor ve çabuk bitiyor. Ayrıca Prime Mini Wireless'i kablo ile de kullanabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Link: SteelSeries Prime Mini Kablosuz Gaming Mouse - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Prime Mini Kablosuz Gaming Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Rival 3 ne kablolu ne kablosuz alınmaz. Rival 3 eline oturduysa Eloshape sitesinden Prime Mini Wireless ile farkına bakabilirsin. Neredeyse benzer boyuttalar zaten. EloShapes - Mouse Comparison Tools Find and compare the shapes and specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for you! www.eloshapes.com
ilkaydmr Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 984 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #7 fushigurotoji dedi: Rival 3 ne kablolu ne kablosuz alınmaz. Genişletmek için tıkla... Rival 3'ü neden önermediniz hocam merak ettim. Kablolu Rival 3'ü memnuniyetle kullanıyorum ama bir sorunumu var?
fushigurotoji dedi: Rival 3 ne kablolu ne kablosuz alınmaz. Genişletmek için tıkla... Rival 3'ü neden önermediniz hocam merak ettim. Kablolu Rival 3'ü memnuniyetle kullanıyorum ama bir sorunumu var?
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.915 Makaleler 6 Çözümler 30 8 Mart 2024 #8 ilkaydmr dedi: Rival 3'ü neden önermediniz hocam merak ettim. Kablolu Rival 3'ü memnuniyetle kullanıyorum ama bir sorunumu var? Genişletmek için tıkla... Boyutuna göre ağır, kablosu plastik, LOD'u sıkıntılı, malzeme kalitesi kötü.
ilkaydmr dedi: Rival 3'ü neden önermediniz hocam merak ettim. Kablolu Rival 3'ü memnuniyetle kullanıyorum ama bir sorunumu var? Genişletmek için tıkla... Boyutuna göre ağır, kablosu plastik, LOD'u sıkıntılı, malzeme kalitesi kötü.
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 34 8 Mart 2024 #9 Peki Glorious Model O Wireless alınır mı? Glorious Model O Wireless Beyaz Mouse Gaming Matte Kablosuz RGB Fiyatı - Trendyol Glorious Model O Kablosuz Gaming Mouse Mat - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Peki Glorious Model O Wireless alınır mı? Glorious Model O Wireless Beyaz Mouse Gaming Matte Kablosuz RGB Fiyatı - Trendyol Glorious Model O Kablosuz Gaming Mouse Mat - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com