SteelSeries Rival 3 Wireless bağlanmama

SteelSeries Rival 3 wireles bağlanmama sorunu var. PC her açtığımda USB'yi çıkartıp tekrar takıyorum. Fare de beyaz ışık yanıp sönüyor ve bağlanıyor her seferinde böyle yapmam gerekiyor çözümü nedir?

resim_2022-07-31_155658890.png

SteelSeries Rival 3 wireles bağlanmama sorunu var. PC her açtığımda USB'yi çıkartıp tekrar takıyorum. Fare de beyaz ışık yanıp sönüyor ve bağlanıyor her seferinde böyle yapmam gerekiyor çözümü nedir?

Eki Görüntüle 1469893

Bluetooth seçiliyse 2.4GHz'e getir (varsa)
Benim ASUS mouse ta öyleydi. Tırnağı aşağı çekince 2.4GHz yukarı ittirince Bluetooth'a geçiyor.
Bende de mavi ışık yanıp sönüyordu hareket etmiyordu mouse. meğerse Bluetooth da imiş 2.4GHz'e aldım sonra.

Bluetooth seçiliyse 2.4GHz'e getir (varsa)
Benim ASUS mouse ta öyleydi. Tırnağı aşağı çekince 2.4GHz yukarı ittirince Bluetooth'a geçiyor.
Bende de mavi ışık yanıp sönüyordu hareket etmiyordu mouse. Meğerse Bluetooth da imiş 2.4GHz'e aldım sonra.

Bluetooth var evet ama ben oyun oynadığım için USB ile bağlanıyorum ama her bilgisayarı açtığımda bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor.

Bluetooth var evet ama ben oyun oynadığım için USB ile bağlanıyorum ama her bilgisayarı açtığımda bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor.

Sorunun birçok kaynağı var.
1.Farenin programı kurulu mu?
2.PC masaüstümü laptop mu?
3.Masaüstü ise anakartın kendisinde Bluetooth var mı yoksa kendin USB Bluetooth mu taktın?
4.Laptop ise Bluetooth için bir ayar var süreli açık kalma konumda olması için otomatik bağlantı yapmak için.(Masaüstü içinde geçerli)
Bu sorularıma tek tek cevap yaz yardımcı olayım.

Sorunun birçok kaynağı var.
1.farenin programı kurulu mu?
2.PC masaüstümü laptop mu?
3.masaüstü ise anakartın kendisinde Bluetooth var mı yoksa kendin USB Bluetooth mu taktın?
4.laptop ise Bluetooth için bir ayar var süreli açık kalma konumda olması için otomatik bağlantı yapmak için.(masaüstü içinde geçerli)
Bu sorularıma tek tek cevap yaz yardımcı olayım.

Farenin programı kurulu
Masaüstü
Bluetooth ile bağlanıyorum 2.4 GHz USB dongle ile bağlanıyorum.

Farenin programı kurulu.
Masaüstü.
Bluetooth ile bağlanıyorum 2.4 GHz USB dongle ile bağlanıyorum.

Dediğim gibi sürekli bağlantı açık değil diye yönetim bölümüne git (bilgisayarım sağ tıkla ) Bluetooth orada cihazını bul onun içinde Bluetooth sürekli açık gibi bir ayar var onu etkinleştir şu an PC yok bakamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı