SteelSeries Rival 3 Wireless fare takılıyor

Mongral01

Centipat
Daha fazla  
Pilleri defalarca değiştim, yeni şarjlı piller aldım ama faydası olmadı. USB portları değiştim yine olmadı. CS:GO gibi oyunlarda anlık takılması çok sinir bozuyor. Bazen takılmadan oynuyourum ama maksimum 2 gün sürüyor. Her gün pil değişerek denesem bile takılma sürekli oluyor. Fareyi değişime verdim yenisi almıştım yenisinde de aynı sorun var ama iade de etmek istemiyorum çünkü zam gelmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
MousePad kullan.

Klasik Wireless sorunları garantiye verin.

Dostum ben de Rival 3 Wireless mağduruyum senin gibi o fare moralini bozmak istemem ama gerçekten çok kötü bir deneyim bana da yaşattı 2 gün pili anca dayanıyor her dakika neredeyse pil değiştirmek gerekiyor ve benim scroll tuşu arızalanmıştı ben de artık bu sorunu Razer DeathAdder V2 alarak çözdüm şu anda gayet de memnunum bu fareden hatta daha 2-3 gün oldu alalı şu an için güzel ancak Steel seriesde Rival 3 Wireless giriş segmenti bir oyuncu fareyi olduğu için çok önermem ki ben de zaten senin yaşadığın sorunların tıpkısının aynısı yaşadım gerçekten problemli ama Razer harika fareler üretiyor eğer yeni mouse alacaksan benimkinden alabilirsin çok güzel ben 900TL'ye aldım kablolu olarak kullanıyorum harika faredir

Gerçekten kullandığım en berbat mouse. Ucuza kullandığım eski Rampage ve Gamepower mouselar bundan daha iyi hissettiriyordu.

Gerçekten kullandığım en berbat mouse. Ucuza kullandığım eski Rampage ve Gamepower fareler bundan daha iyi hissettiriyordu.

Ben kablolusunu kullanıyorum güzel bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…