SteelSeries Rival 3 Wireless kronik sorunu var mı?

Barbology

Hectopat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar öncelikle. Birkaç haftalık araştırmamın ardından Rival 3 Wireless almaya karar verdim. (başka öneriniz varsa beklerim) Herhangi bir kronik sıkıntısı var mıdır acaba? Bir de kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şikayetvar'da genelde tuşların takılmasından dolayı şikayet etmiş insanlar. Bence biraz daha araştırın ya da bütçenizi söyleyin ona göre öneride bulunsunlar.

Şikayetvar'da genelde tuşların takılmasından dolayı şikayet etmiş insanlar. Bence biraz daha araştırın ya da bütçenizi söyleyin ona göre öneride bulunsunlar.

Hocam bütçem 600 TL civarı. Onun dışında biraz daha baktım tuş sıkıntısını kablolu model için diyorlar. Acaba yanlış bakmış olmayasınız.

2 gün önce gelime ulaştı. Şu anlık memnunum. Sadece scroll tuşunda RGB var oda bence yeterli RGB hastası değilseniz. Amazon üzerinde şu an 459 TL'ye satılıyor.

Rival 3 kablolu versiyonunu 1.30 yıldır kullandım kaplama soyulması dışında bir sorununu görmedim güzel mouse alınır bence Steelseries kalitesi.

2 gün önce gelime ulaştı. Şu anlık memnunum. Sadece scroll tuşunda RGB var oda bence yeterli RGB hastası değilseniz. Amazon üzerinde şu an 459 TL'ye satılıyor.

Hocam peki şarj konusuna ne diyorsunuz. Bazı elemanlar 3 günde bitiyor diyorda.

Rival 3 kablolu versiyonunu 1.30 yıldır kullandım kaplama soyulması dışında bir sorununu görmedim güzel mouse alınır bence SteelSeries kalitesi.

Normalde aklımda o model vardı zaten ama baktım kablosuzu var 100 TL gibi bir fark var dedim kablosuzu neden almayayım. Arkadaşımdada deneyimledim büyüklüğü falan tam bana göre.

1 Eylül 2021 tarihinden beri kullanıyorum. Benimkinde scroll 4-5 ay sonra teklemeye başladı. Garantiye gönderdim 3-4 gün sonra direkt yenisini yolladılar. Yeni gelen cihazda herhangi bir problem yaşamadım uzun süredir kullanıyorum. Işıkları kapalı şekilde 20-25 günden fazla kullanım süresi oluyor. Oldukça memnunum tavsiye edebilirim. Bu arada daha öncesinde logitech g203 kullanıyordum rival 3 e geçince alışma sürecinde herhangi bir problem olmadı. Ayrıca tavsiye olarak cihazı alacaksanız mutlaka yanında en az 4 adet şarj edilebilir pil ve şarj cihazı almanızı tavsiye ederim.

İmkanı yok 3 günde bitmez. Ama vadettiği kadar gitmediğini bende gördüm bazı incelemelerde ama bence yeterli.

Az önce test ettim. 2 saat 15 dakikalık bir kullanımda yüzde 5 düştü şarjı. " ıllumination Smart mod" açık "high efficiency mode" kapalıydı. Sanırım o modu açarsam biraz daha artar kullanım süresi.
Not: Kullandığım piller üstünde gelen Duracell marka piller.

Son düzenleme:
Yüzdesini nerden görebiliyoruz kardo programında sadece 3diş gözüküyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…