SteelSeries Rival 3 Wireless Mor/Pembe ışık yanıp sönüyor

Daha fazla  
SteelSeries Rival 3 Wireless Mor/Pembe ışık yanıp sönüyor. Ne Bluetooth ne Wireless çalışmıyor.

SteelSeries Rival 3 Wireless Mor/Pembe ışık yanıp sönüyor. Ne Bluetooth ne Wireless çalışmıyor.

Eşleşmeyi tekrar yapmayı dene.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada rehber mevcut. Aynı şekilde:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

malesef işe yaramadı

Bende de aynı ürün var ben çok önce yaşamıştım benzer bir problem bu şekilde çözmüştüm.
ama bende ürün temassızlık yaptı hafif masaya vurdum ama çok hahifti sonra dediğim sorunu yaşadım

Son düzenleme:
Bu videodaki adımları takip edin.

Ürünü garantiye gönderdim garantide yeni ürün olmadığı için bana iade mesajı gönderdiler kabul ettim iademi aldım o gün de ince hesap Gaming gecesine aynı fiyata MSI Clutch GM41 Wireless düşmüştü onu kullanıyorum çok iyi mouse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…